EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, 13 Haziran Perşembe günü Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşlarla buluşacak.

EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden Gölbaşı ve Haymana ilçesindeki vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yaptı. Ulaşım konusundaki faaliyetlerini titiz ve güvenli şekilde devam ettiren EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Haymana ve Gölbaşı ilçesinde ikamet eden vatandaşların problemleriyle yakından ilgilenmek için genel müdürün katılacağı bir buluşma organizasyonu yapılacağını duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğü’nün paylaşımında, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyetin 13 Haziran Perşembe günü belirlenen saatlerde, Gölbaşı ve Haymana’daki belirlenen merkezlere geleceği açıklandı.

EGO Genel Müdürü Engin, Gölbaşı ve Haymanalı vatandaşların sorunlarını dinleyecek

SABAH VE AKŞAM ÜSTÜ SAATLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞULACAK

Açıklamada, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyetin Haymana ve Gölbaşı ilçelerinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini incelemek ve dinlemek amacıyla 13 Haziran Perşembe günü saat 11.30’da Haymana Aile Yaşam Merkezi’nde, 16.00’da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde olacağı bilgileri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Gölbaşı ve Haymana ilçelerindeki vatandaşları, görüş ve önerilerini paylaşmaları için katılımlarını bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER