Sınava katılacak vatandaşların sınav merkezlerine kolayca ulaşabilmesi için EGO harekete geçti. Aktarılan son habere göre KPSS'ye katılacak adaylar için ihtiyaç halinde ek seferlerin düzenleneceği ifade edildi.
Yayımlanan duyuruya göre EGO 7 Eylül Pazar günü 2025 KPSS A Grubu Sınavı'nın Genel Yetenek Genel Kültür oturumu kapsamında hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi. Sınav merkezine yakın güzergahlardan geçen hatlarda körüklü otobüslerle hizmet verilecek.
EK SEFERLER DÜZENLENEBİLECEK
EGO Genel Müdürlüğü, pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2025-KPSS) katılacakların ulaşımda sorun yaşamaması için ihtiyaç halinde ek sefer düzenlenebileceğini bildirdi.
Genel Müdürlüğün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, EGO, 7 Eylül Pazar günü uygulanacak 2025-KPSS A Grubu Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu kapsamında hazırlıklarını tamamladı.
Bu kapsamda, sınava katılacakların sınav merkezlerine ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamamaları adına, hafta sonu çalışma programı çerçevesinde sınav merkezlerine yakın güzergahlardan geçen hatlarda, engelli erişimine uygun, alçak tabanlı ve körüklü otobüslerle hizmet verilecek.
Saha denetim sorumluların Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince yolcu yoğunluğunun anlık olarak takip edileceği belirtildi. İhtiyaç halinde ek otobüs ya da tren seferleri de devreye girecek.