EGO YKS’ye girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı! Seferler de artırıldı

EGO Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Cumartesi ve Pazar dahil olmak üzere ilave servis planlamaları yaptı.

EGO YKS’ye girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı! Seferler de artırıldı

Sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetleriyle öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyeye bağlı EGO Genel Müdürlüğü YKS’ye girecek öğrencileri rahat ettirecek bir duyuru yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü (EGO) üç oturumlu ve 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek YKS sınavı için tüm hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki tüm otobüsleri için birçok noktada ilave servis planlamasına gitti. Buna göre Ankara’da YKS’ye girecek öğrencilerin mağduriyet yaşanmaması adına EGO, Cumartesi günü 61 güzergahta 143 adet, Pazar günü de 56 güzergahta 131 adet olmak üzere ilave servis planlaması yaptığını açıkladı.

EGO YKS’ye girecek öğrencilere ulaşımı ücretsiz yaptı! Seferler de artırıldı

ULAŞIM YKS’YE GİRECEK TÜM ADAYLARA ÜCRETSİZ OLACAK

EGO Genel Müdürlüğü yaptığı duyuruda YKS’ye girecek öğrenciler için bir ekleme daha yaptı. Buna göre 8 ve 9 Haziran tarihlerinde YKS’ye gidecek aday ve velilerin sınav giriş belgelerini ve sınav görevlilerinin de görevli kartlarını göstermeleri durumunda EGO Genel Müdürlüğü’nün bünyesindeki genel ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekler.

EGO’nun sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinde, ilave otobüs hat ve güzergah bilgileri yer alırken, konuyla ilgili detaylar da yer alıyor.

SONRAKİ HABER