Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü bir duyuru ile Ankaralıları bilgilendirdi. Buna göre 14 Eylül Pazar günü CHP’nin düzenleyeceği mitingden dolayı Ankara Valiliği bazı tedbirler aldı. Bu kapsamda da Ankaray için bir hizmet kısıtlaması getirildi.
ANADOLU/ANITKABİR İSTASYONU KAPATILACAK
EGO’nun verdiği bilgilere göre 14 Eylül pazar günü saat 13:00’ten itibaren Ankaray Anadolu/Anıtkabir İstasyonu yolcu giriş-çıkışına kapatılacak. Diğer istasyonlarda ise hat işletimi normal şekilde devam edecek. Ankaralılardan Beşevler ve Maltepe istasyonlarını alternatif olarak kullanmaları istendi.
EGO’DAN DUYURU YAPILDI
EGO Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şu şekilde:
“Ankara Valiliği’nin kararı uyarınca, 14.09.2025 Pazar günü saat 13.00’ten itibaren Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik sona erene kadar ANKARAY Anadolu/Anıtkabir İstasyonu yolcu giriş-çıkışına kapalı olacaktır.
•Hat işletimi diğer istasyonlarda normal şekilde devam edecektir.
•Yolcularımızın Beşevler ve Maltepe istasyonlarını alternatif olarak kullanmaları rica olunur.
•Gelişmeler, Kuruluşumuzun resmi kanallarından ayrıca duyurulacaktır.”
ETKİNLİK SONA ERDİĞİNDE NORMALE DÖNECEK
Düzenlenecek olan etkinlik sona erdiğinde Ankara Valiliği’nin ikinci bir karar alması ve kapatılan istasyonun yeniden çalıştırılması bekleniyor. Bu konuda Ego Genel Müdürlüğü’nün vatandaşları bilgilendireceği ve duyuruların takip edilmesi gerektiği istendi.