Ekrem İmamoğlu: Mansur Başkanımızın yanındayız

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma hakkında Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Ekrem İmamoğlu açıklamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek oldu.

Ekrem İmamoğlu: Mansur Başkanımızın yanındayız

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yankıları sürüyor. Başkan Mansur Yavaş’a yönelik destek mesajları açıklanırken bu mesajlardan birisi de şu anda tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Silivri Cezaevi’nde bulunan Ekrem İmamoğlu gündeme dair değerlendirmelerini Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna ilan ediyor.

Ekrem İmamoğlu açıklamasında CHP’Li belediyelere yönelik algı operasyonlarının devam ettiğine dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hizmetlerine, dürüstlüğüne ve hukuka olan bağlılığına vurgu yapan Ekrem İmamoğlu kendisinin yanında olduklarını belirtti.

İMAMOĞLU’NDAN DESTEK AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“İktidarın CHP’li Belediyelere dair algı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Yaptığı hizmetlere, dürüstlüğüne ve hukuka olan bağlılığına bütün milletimizin şahit olduğu Mansur Yavaş Başkanımızın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız.

Bu kirli algı operasyonlarını yapmakta ısrar edenlere, bu operasyonlar için devletin kaynaklarını kullanmaktan utanmayanlara nispet hizmetlerimizle ve tüm direncimizle buradayız.”

Ekrem İmamoğlu: Mansur Başkanımızın yanındayız

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu’nun Mansur Yavaş’a desteği ses getirdi. Mansur Yavaş’ın adalet ve hukuk konusunda hassas olduğu kamuoyunca biliniyor. Başlatılan soruşturma bu çerçevede de değerlendiriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER