ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı!

Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı!

Ankara'da yeni açılışlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent halkına hizmet sunmaya devam ederken sosyal alanların sayısını artırmak üzere yeni yatırım ataklarını da sürdürüyor. Bu çerçevede Mamak ilçesine kazandırılan Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile yapıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı!

Ankara'ya yapılan yatırımlar vatandaşların takibinde yer alıyor. Kentteki hizmetlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı programla açılan Mutlu Aile Yaşam Merkezi, Mamak'a kazandırılırken Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.    

MAMAK MUTLU AİLE YAŞAM MERKEZİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

ABB Başkanı Yavaş, Ankaralının parasını yalnızca halkın ihtiyaçları için kullandıklarını belirterek “İyi bir belediye başkanı; içinde insan olmayan hiçbir projeye bir kuruş para ayırmayan belediye başkanıdır” dedi. 

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen altı katlı Aile Yaşam Merkezi bünyesinde; 

E-Spor Merkezi ve Bağımlılıkla Mücadele - Danış Merkezi, Gençlik merkezi, çocuk etkinlik merkezi, çocuk kulübü, kişisel gelişim merkezi, gençlik çocuk ve aile danışmanlık merkezi, BELMEK, Kadın Danışma Merkezi, konferans salonu, fuaye alanı, kütüphane, kafeterya ve teras gibi ortak alanları da bulunuyor.

 AYM’nin içerisinde tasarlanan bu alanlar; zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan tüm talep ve ihtiyaçları karşılayacak, her yaşa hitap edecek şekilde dizayn edilirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel de ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı sadece Ankara’da değil 81 ilde bine yakın ilçede gittikleri her yerde anlattıklarını söyledi. 

CHP Genel Başkanı Özel, “Mansur Yavaş'ı doğu Anadolu’da, İç Anadolu’da, Karadeniz’de, Akdeniz’de güvenerek inanarak anlatıyoruz. Çünkü Mansur Yavaş demek kimseyi ayırmadan, insana insan olarak değer verildiği gerçek bir belediyecilik demek.” şeklinde konuştu. Mamak ilçesine kazandırılan Aile Yaşam Merkezi'ne vatandaşı da davet eden ABB Başkanı Yavaş, açılışa katılan Ankaralılara da teşekkürlerini iletti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efe Deprem kimin eşi? Oyuncu Efe Deprem vefat etti

Efe Deprem kimin eşi? Oyuncu Efe Deprem vefat etti