ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş'tan Adem Ceylan'a iade-i ziyaret

Mansur Yavaş'tan Adem Ceylan'a iade-i ziyaret

ABB Başkanı Yavaş seçim sonrasında Ankara'nın ilçelerini gezerek kendisine yönelik gelen tebrik ve destek temennilerine karşılık veriyor. Bu kapsamda Başkan Mansur Yavaş'ın son durağı Çamlıdere oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mansur Yavaş'tan Adem Ceylan'a iade-i ziyaret

Özellikle seçim döneminde sık sık Ankara'nın ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu politikasını seçim sonrasında da sürdürüyor. Başkan Yavaş gittiği yerlerde yönetim ve ilçe sakinleri tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanıyor.

BAŞKAN YAVAŞ ÇAMLIDERE'DE

Gittiği ilçelerde seçimden önce kendisine verilen destekten dolayı teşekkür eden ABB Başkanı Yavaş ilçe yönetimlerine seçilen isimleri de tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diliyor. Bu kapsamda Ankara'nın Çamlıdere ilçesine giden ABB Başkanı Mansur Yavaş Belediye Başkanı Adem Ceylan'a bir ziyarette bulundu.

Beraberindeki isimler ile beraber Ankara'nın tek bağımsız Belediye Başkanı Adem Ceylan'a bir ziyarette bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş Ceylan'ı seçim döneminde göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Ceylan'da aynı şekilde Mansur Yavaş'ı rekor oyla yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutladı.

İki isim daha sonrasında düzenlenen bir organizasyona katıldı ve Çamlıdere ilçesinin gezilecek yerlerini ziyaret ettiler. İlçeye yönelik gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Adem Ceylan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“ÇAMLIDEREMİZE HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan yaptığı paylaşımda “Hayırlı olsun dileğiyle iade-i ziyarete gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ı Çamlıderemizde ağırlamaktan onur duyduk. Ortak akıl, beraber yönetme kültürü ile Çamlıderemize hep birlikte, var gücümüzle hizmet edeceğiz. Kıymetli Başkanımıza nezaketi ve samimiyeti için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

ABB Başkanı Yavaş'ın ilerleyen günlerde diğer ilçe belediye başkanlarını da ziyaret edeceği biliniyor. Yapılan ziyaretlerde şehir için iş birliği mesajlarının verileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?

Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?