ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Servis araçları esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş açıkladı! Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz

Servis araçları esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş açıkladı! Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya geldi. Servis araçları esnafı ile bir araya geldiği toplantıda önemli ifadelere yer veren Yavaş, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek bugüne kadar esnafa yaptıkları desteklerden bahsetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Servis araçları esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş açıkladı! Esnaf dostu olmaya devam edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve yeniden CHP'den ABB Başkan Adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ankara esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saha çalışmalarına hız veren ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’na bağlı servis araçları esnafı ve aileleriyle buluştu. 

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, servis araçları esnafıyla bir araya gelirken “Allah ömür verdikçe ve görevde kaldığımız müddetçe her konuda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” diyerek başladığı söze 5 yılda yaptıkları esnaf desteklerini anlatarak devam etti. 

“ESNAF DOSTU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Bir esnaf çocuğu olarak ‘esnafın daima yanında olacağına’ dair söz verdiğini hatırlatan .abb başkanı ve Başkan adayı Yavaş, pandemi döneminde gerçekleştirilen esnaf dostu çalışmalardan bahsetti. “Ankara’da faaliyet gösteren tüm esnafımızla yan yana geldik, hepsine destek olduk. 

Sadece destek olmak değil aynı zamanda Ankara’da belki de Türkiye’nin en büyük dayanışmasını gerçekleştirdik. Çankaya’da oturup durumu iyi olan birisi Şentepe’de oturup ihtiyaç sahibi birine tanımadan yardımcı oldu. Maskeleri terzilerimize diktirdik. Servisçilerimizden yaralandık. Taksicilerimizin filyasyon ekibimizde ücretli şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmesini sağladık.  

Şöyle bir dönüp bakıyorum; bakmadığımız, el atmadığımız hiçbir esnaf grubu yok” şeklinde konuştu. “Rozetimizi çıkarttık artık seçildikten sonra Ankara’daki herhangi bir kamu görevlisi nasıl davranıyorsa biz de o şekilde davranmak suretiyle hep içinizde olduk, hep beraber olduk.'' diyen ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, ‘’Adımız esnaf dostuna çıktı, esnaf dostu olmaya devam edeceğiz. Tüm kesimlere aynı şekilde destek olacağız.'' ifadelerini kullandı. 

Yerel seçimler için destek isteyen Yavaş, esnafın istek ve önerilerini dinleyerek ziyaretine devam etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor

Gençlerbirliği Şanlıurfaspor ve Altay maçları ile çıkışa geçmek istiyor