ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşam Demeti Parkı'nın açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleşti

Yaşam Demeti Parkı'nın açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleşti

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde vatandaşların rahatça vakit geçireceği yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Son olarak Yenimahalle ilçesinde yapımı tamamlanan park için açılış töreni düzenlendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yaşam Demeti Parkı'nın açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleşti

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da büyük önem verdiğinin bilindiği yeni yeşil alan yapma çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde kalan Demetevler Parkı içerisine bir alan inşa edildi.

YAŞAM DEMETİ PARKI AÇILDI

Demetevler Parkı sınırları içerisinde kalan bir alanı vatandaşların güzel vakit geçirebileceği bir sosyal tesise çevirmek için harekete geçen ABB ekipleri çalışmalarını tamamladı. Yaşam Demeti Parkı adı verilen alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımları ile açıldı.

ABB bütçesini harcama konusunda hassas davrandıklarını ifade eden ABB Başkanı Mansur Yavaş “Yaşam Demeti adını verdiğimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis Alanı 9 milyon lira yapı maliyeti ve 8 milyon 500 bin lira park maliyeti ile toplam 17 milyon 500 bin lira maliyetle sizlerin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Para sizin tesis sizin. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullanarak vatandaşlara güzel vakit geçirmeleri temennisinde bulundu.

BÖLGE SAKİNLERİ PARK AÇILIŞINDAN MUTLU

İçerisinde kafe, Kreş, yaşlılar lokali, Gençlik merkezi, meydan, spor sahaları gibi alanlar barındıran Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katılan vatandaşlarda çalışmadan mutlu olduklarını söylediler. Bölgenin bir kötü nokta olduğunu söyleyen vatandaşlar alanın bu şekilde değerlendirilmesinden dolayı sevindiklerini belirttiler. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği vatandaşlara zirai don uyarısında bulundu

Ankara Valiliği vatandaşlara zirai don uyarısında bulundu