Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara son dakika metro seferleri durduruldu! EGO duyurdu Beytepe Koru metrosu neden çalışmıyor? EGO duyurdu: Beytepe Koru metrosunda teknik arıza! EGO tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Beytepe ve Koru istasyonları arasında teknik bir arıza nedeniyle seferlerin geçici olarak durdurulduğu açıklandı. Ankara metrosu son dakika arıza açıklaması yaptı.
ABB Meclisi'nde duygulandıran karar: O caddeye şehidimizin ismi verilecek! ABB Meclisi'nde duygulandıran karar: Şehidimizin ismi verilecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi beklenen meclis toplantısını gerçekleştirdi. ABB Belediye Meclisi 14 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirdiği 2. oturum ile Çankaya Ayrancı Mahallesi Uçarlı Caddesi'nin isminin değiştirilmesi talep edildi. Caddeye şehidimizin ismi verilecek.
ABB Kızılay Metro - Ankaray ortak istasyonundaki taşınmazları kiraya verecek ABB Kızılay Metro - Ankaray ortak istasyonundaki taşınmazları kiraya verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile Kızılay Metro - Ankaray ortak istasyonunda bulunan 97 taşınmazın ihale yöntemiyle kiraya verileceği duyuruldu. İhale tarihi ve şartları belli oldu.
ABB Ankara'nın tarihi yerlerini ücretsiz gezdirecek! ABB Ankara'nın tarihi yerlerini ücretsiz gezdirecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin önemli noktalarının tanınması ve kent turizminin artması adına önemli bir programı hayata geçiriyor. Belediye konu ile ilgili olarak "Ankara’yı Geziyor, Tarihimizi Öğreniyoruz" adlı bir tur düzenleyeceğini paylaştı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan ihtiyaç sahibi Ankaralı öğrencilere karne hediyesi! ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankaralı öğrencilere karne hediyesi! Sosyal belediyecilik vurgusu ile hizmetlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 20 Ocak günü başlayacak 15 tatil öncesi Ankaralı ihtiyaç sahibi öğrencilere karne hediyesi olarak ara tatil fırsatlarını duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden 2 ilçede çiftçiye tohum desteği açıklaması Ankara Büyükşehir Belediyesinden 2 ilçede çiftçiye tohum desteği açıklaması ABB yönetimi önceki yıllarda olduğu gibi 2025'te de çitçilerin giderlerini daha aza indirmek adına destek programlarını hayata geçiriyor. Yapılan yardımlar ile şehirde tarımın devam etmesine katkı sağlanırken yerli üreticiye yanınızdayız mesajı veriliyor.
Mansur Yavaş duyurdu! ABB'den 439 bin aileye destek ödemesi yapıldı! Mansur Yavaş duyurdu! ABB'den 439 bin aileye destek ödemesi yapıldı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş, emeklilere ve dar gelirlilere yeni destek ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi toplamda 317 milyon liralık desteği vatandaşların hesaplarına aktardı.
ABB'den çiftçilere Mazot Desteği! Son başvuru tarihi açıklandı! ABB'den çiftçilere Mazot Desteği! Son başvuru tarihi açıklandı! Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak 2025 yılında çiftçilere destek olunmaya devam edileceğini duyurdu. 2025 yılında çiftçilere verilecek olan Mazot Desteği hakkında son başvuru tarihi açıklandı.
ABB Bakan Işıkhan'ın iddialarına yanıt verdi: Bu tutum kabul edilemez ABB Bakan Işıkhan'ın iddialarına yanıt verdi: Bu tutum kabul edilemez Haftalardır gündemde yer alan belediyelerin borcu konusu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Işıkhan Ankara Büyükşehir Belediyesinin borçlarına karşılık tuvalet ve depo teklif ettiğini iddia etmişti.
Üniversite öğrencileri dikkat: ASKİ staj başvurusu başladı! İşte son başvuru tarihi Üniversite öğrencileri dikkat! ASKİ staj başvurusu başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ASKİ beklenen 2025 staj başvuru tarihlerini duyurdu. Ulusal Staj Programı Staj Seferberliği kapsamında başvurular alınacak.
Mansur Yavaş'tan Rıza Akpolat açıklaması: Adalet herkes için adil işletilmelidir Mansur Yavaş'tan Rıza Akpolat açıklaması: Adalet herkes için adil işletilmelidir Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın sabah saatlerinde gözaltına alınması sonrasında mensubu olduğu CHP'den tepki açıklamaları gelmeye devam ediyor. Yaşanan olay ile ilgili bir paylaşımda bulunan ABB Başkanı Yavaş adil ve eşitlik vurgusu yaptı.
Birikmiş 36.000 TL'si olan kaçırmasın! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut, arsa ve işyeri satıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi konut, arsa ve işyeri satıyor Ankara'da taşınmaz sahibi olmak isteyenlerin aradıkları büyük fırsatı Ankara Büyükşehir Belediyesi sunuyor. ABB'den konut, işyeri ve arsa satış ihalesi duyurusu geldi. Ankara'da ev sahibi olmak isteyenler kaçırmasın...