ANASAYFA Ankara Keşfet 1 Dolar ve 1 Euro ile yurt dışı seyahat dönemi başladı! Bu kampanya kaçmaz işte gidiş dönüş rotaları

1 Dolar ve 1 Euro ile yurt dışı seyahat dönemi başladı! Bu kampanya kaçmaz işte gidiş dönüş rotaları

Yurt dışı seyahati yapmak isteyen ancak uçak bileti fiyatları deniyle geri duran vatandaşlar için kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı sunuldu. 1 Dolar ve 1 Euro ile seyahat dönemine start verilirken merak edilen detayları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
1 Dolar ve 1 Euro ile yurt dışı seyahat dönemi başladı! Bu kampanya kaçmaz işte gidiş dönüş rotaları

Türkiye'de havayolu şirketleri tarafından zaman zaman yapılan kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Havayolu şirketleri tarafından yapılan açıklamalar ve kampanyalar seyahatseverlerin gündeminde yer alırken bir kampanya duyurusu da milyonları harekete geçirdi. 

Türk Hava Yolları (THY) kuruluşu olan AJet, Türkiye'den yurt dışına 1 dolar artı vergiler, yurt dışından Türkiye'ye 1 euro artı vergilerle alınabilecek bir kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında gidiş dönüş rotaları da açıklandı.

1 EURO VE 1 DOLARA YURT DIŞI UÇAK BİLETİ KAMPANYASI

Türk Hava Yollarının yeni markası AJet, 31 Mart - 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları için 22 - 24 Mart'ta yapılacak alımlarda "1 dolar ve 1 avroya indirimli bilet" kampanyası başlattı.

AJet'in internet sitesinde yer alan duyuruda, daha önce yurt içi uçuşlar için 299 liradan başlayan fiyatlarla kampanya yapılırken bu kez de yurt dışı uçuşlar için indirimli bilet kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında sunulan rotalar da şöyle;

Yolcular, kampanyayla ilgili detaylı bilgiye, "https://ajet.com/tr/medya/basin-ve-duyurular/ajet-ile-1-usd-eur-arti-vergilerden-baslayan-firsatlar" linkinden ulaşabilecek.

Kampanya kapsamında, Türkiye'den yurt dışına uçuşlarda 1 dolardan, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda ise 1 avrodan başlayan, vergiler ile harçların hariç olduğu indirimli biletler bugün satışa sunuldu. Kampanya, Türkiye çıkışlı, yurt dışı varışlı (KKTC hariç) ve yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsayacak. Bu kapsamda 22 - 24 Mart'ta alınacak biletlerle 31 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında seyahat edilebilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği don uyarısını yineledi! Tehlike devam ediyor

Ankara Valiliği don uyarısını yineledi! Tehlike devam ediyor