ANASAYFA Ankara Keşfet 18-29 yaş arası Ankaralılar dikkat! Bakanlık ücretsiz gençlik kampı başvurularını başlattı

18-29 yaş arası Ankaralılar dikkat! Bakanlık ücretsiz gençlik kampı başvurularını başlattı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre 18 - 29 yaş arasında vatandaşların başvuru yapabileceği gençlik kampı için alımlar başladı.
yazar
Sinem GÜVEN
18-29 yaş arası Ankaralılar dikkat! Bakanlık ücretsiz gençlik kampı başvurularını başlattı

Yeni bir aktivite arayan Ankaralılar buraya! Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre sosyal medya, vlog ya da fotoğrafçılık gibi alanlara ilgi duyan kişiler için gençlik kampının başladığı ifade edildi. Başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan şartlar ve detaylara yer verildi.

ANKARALILAR DİKKAT! BAKANLIK GENÇLİK KAMPI BAŞVURULARINI BAŞLADI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından resmi internet adresi üzerinden açıklamalar geldi. Yapılan bu açıklamalarda "23-30 Nisan tarihleri arasında, alanında uzman eğitmenler, interaktif workshoplar, ilham verici geziler ve kamp aktiviteleri ile en güzel dijital içeriklerinizi hazırlayacağınız İstanbul Marmaracık Şehit Halil Kantarcı Gençlik Kampında buluşuyoruz.

Tüm katılım masraflarının Bakanlığımızca karşılanacağı bu kamp, yeteneklerinizi geliştirmek, yeni beceriler edinmek ve diğer katılımcılarla bağlantı kurmak için size eşsiz bir fırsat sunuyor." şeklinde ifadeler ile katılım için yeri ve yapılabilecek olan aktiveteler de duyuruldu.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte Ankaralı vatandaşlar tarafından nasıl başvuru yapılabileceği hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Bakanlığın resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre başvuru yapabilecek olan kişiler şu şekilde verildi;

“18 - 29” yaş arasında bulunan tüm vatandaşlar bakanlık üzerinden gençlik kampına başvuru yapabilmektedir. 

SON BAŞVURU TARİHİ 14 NİSAN! 

Toplamda 1 hafta sürecek olan bu kamp için belirlenen şartı sağlayan her vatandaş başvuru yapabilmektedir. Başvuru için son gün ise 14 Nisan tarihidir. 

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen adreste bulunan anketi doldurarak kişiler kolay bir şekilde başvuru yapabilmektedir. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise sonuçlara ilişkin detayların bakanlık tarafından duyurulacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı!