ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara Sincan Beypazarı Mamak Ayaş! Şimdi duyuru geldi uzun süre kullanılamayacak

Ankara Sincan Beypazarı Mamak Ayaş! Şimdi duyuru geldi uzun süre kullanılamayacak

Başkent Ankara'da yetkili birimlerce vatandaşlar çeşitli konular hakkında bilgilendiriliyor. Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir açıklama gelirken 2 Mayıs tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli oldu. ASKİ, son dakika kesinti duyurusu ile Sincan, Beypazarı, Mamak ve Ayaş ilçelerinde yaşayanları bilgilendirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan Beypazarı Mamak Ayaş! Şimdi duyuru geldi uzun süre kullanılamayacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) başkentteki hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor. ASKİ, Başkent Ankara'da yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmeye devam ederken sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasına yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, 2 Mayıs Perşembe 2024 tarihi ile detayları açıklarken aboneler bilgilendirildi.

ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintileri ile birlikte detaylar duyuruldu. Buna göre 2 Mayıs Perşembe günü Ankara'nın Sincan, Beypazarı, Mamak ve Ayaş ilçelerinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

ASKİ ANKARA'DAKİ SU KESİNTİLERİNİ DUYURDU

ASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı resmi açıklamada ‘’Sayın Abonemiz, Sincan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi, Bucuk Mevkiindeki içme suyu şebeke hattında 2 Mayıs 2024 Perşembe (Bugün) günü sabah saatlerinde meydana gelen arızanın onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte olup, arıza onarımının ardından 2 Mayıs 2024 Perşembe günü akşam saat 18.00'de etki alanındaki tüm bölgeye su verilmesi planlanmaktadır.

Kesintiden; 29 Ekim, Fevzi Çakmak, Menderes, Mustafa Kemal ve Çoğlu Mahalleleri etkilenmektedir.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Halkımıza saygıyla duyurulur.'' ifadelerine yer verdi. 

Bununla birlikte ASKİ'nin resmi internet sitesinde diğer kesinti bilgileri de şöyle yer aldı;

Ankara'da yapılacak planlı kesintilerin takibini yapabilmek için ASKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yağışlar sonrasında Ankara'daki barajların doluluk oranları beli oldu

Yağışlar sonrasında Ankara'daki barajların doluluk oranları beli oldu