ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek

Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek

Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilmeye başlandı. Ankara Valiliği, yaptığı son dakika açıklamasında tarih ve saat vererek vatandaşları uyarırken bir konuda dikkatli olunmasını istedi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek

Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Saat 09.00'da başlayacak göz gözü görmeyecek - Başkent Ankara'da valilik tarafından yapılan duyurular yakından takip ediliyor. Valilik duyuruları vatandaşların gündemindeki en önemli konu başlıkları arasında yer alırken yapılan bir son dakika açıklaması ile Ankaralıların merakı arttı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan hava durumu değerlendirmelerinde Ankara'yı toz bulutu ve fırtınanın beklediği ifade edildi. Bu çerçevede Ankara Valiliği'nden de lodos ve fırtına uyarısı geldi. 

ANKARA'DA LODOS VE FIRTINA UYARISI VERİLDİ

Ankara Valiliği, 25 Nisan Perşembe günü saat 09.00'dan itibaren kentte etkili olması beklenen lodos ve yer yer kısa süreli fırtına nedeniyle ağaç devrilmesi ve çatı uçması gibi olaylara karşı uyarıda bulundu. Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 25.04.2024 Perşembe günü Ankara il genelinde rüzgarların güney ve güneybatı yönlerinden lodos kuvvetli (40-70 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde esmesi tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara Valiliği lodos ve fırtına için tehlikenin 25 Nisan saat 21.00'de biteceğini ifade ederek belirtilen olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören'de bakkal yangını!

Ankara Keçiören'de bakkal yangını!