ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara'da bu hizmet tamamen ücretsiz! Tek bir telefonla 7-24 hizmet alabilirsiniz

Ankara'da bu hizmet tamamen ücretsiz! Tek bir telefonla 7-24 hizmet alabilirsiniz

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlara sunulan pel çok ücretsiz hizmet bulunuyor. Bu hizmetler vatandaşların gündeminde yer edinirken son olarak 7 gün 24 saat esası ile verilen bir hizmet daha ön plana çıktı. 7/24 tek bir telefonla ücretsiz verilen bu hizmeti Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da bu hizmet tamamen ücretsiz! Tek bir telefonla 7-24 hizmet alabilirsiniz

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da bulunan belediyeler sundukları hizmetlerle ilgi odağı olmaya devam ediyorlar. Ankara'daki belediyelerin hizmetleri vatandaşların gündeminde önemli bir yer tutarken bu hizmetin detayları da sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Ankara'daki belediyeler çeşitli proje ve çalışmaları ile farklı hizmetleri Ankara halkına sunarken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 7 gün 24 saat esaslı bir ücretsiz hizmeti hayata geçirdi. 

Belediyeler çalışmalarına hız kesmeden devam ederken pek çok ücretsiz hizmeti de Ankara halkına sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de Başkentlilere destek olmak amacıyla bir proje başlattı. Bu projeden tüm Ankara halkı ücretsiz olarak yararlanabiliyorken detaylar da merak konusu oldu. ABB, başlattığı hasta nakil aracı hizmeti, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Ankaralılar için Haberankara.com olarak hizmetle ilgili detayları derledik.

ABB ÜCRETSİZ HASTA NAKİL HİZMETİ VERİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan hasta nakil aracı, diyaliz aracı ve personeli ile Başkent 153 Çağrı Merkezi’ne gelen hasta ve engelli vatandaşların ihtiyaçları kapsamında kamu hastanelerine taşıma hizmeti veriliyor. 

Söz konusu sağlık hizmeti belediye tarafından  7 gün 24 saat esası ile hız kesmeden devam ederken ambulans hizmeti kapsamında, yatalak durumdaki hastalar sağlık elemanı eşliğinde hastaneye götürülüyor ve gerekli tedavi işlemlerinin ardından tekrar evlerine bırakılıyor.

Sürekli diyalize girmek zorunda olan böbrek hastalarına da hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, diyaliz hastaları için oturdukları semt, tedavi gördükleri diyaliz merkezleri ve tedavi günleri konusunda özel bir program hazırlanıyor ve kişiler evlerinden alınarak tedaviden sonra geri evlerine bırakılıyorlar. 

Ankaralıların sağlık hizmetinden kesintisiz olarak yararlanabilmeleri için verilen bu hizmetten yararlanmak için ALO 188 ya da Başkent 153 numaralı telefonu arayarak bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti!

ATO Ankara turizmini tanıtmak için Dubai'ye gitti!