ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara'da fırtına ve yağış tekrarlanacak mı? Ankara pazar hava durumu nasıl olacak

Ankara'da fırtına ve yağış tekrarlanacak mı? Ankara pazar hava durumu nasıl olacak

Ankara son zamanların en zor hava durumunun yaşandığı günlerden birisini geride bıraktı. Bir çok yerde çatılar ve minareler uçarken maddi zararlı kazalarda meydana geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da fırtına ve yağış tekrarlanacak mı? Ankara pazar hava durumu nasıl olacak

Başkentte dahil olmak üzere yurt genelinde bir çok şehirde fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Günler önce uyarıların yapıldığı Ankara'da gökyüzünde toz bulutları kaplarken, yağmur ve rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Günün öğle saatleri sonrasında yaşanan yağmur akşam saatlerinde devam etti. Ankara Valiliği ve Belediyeler günler önce yaptığı uyarılar sonrasında ilçelerinde yaşanan olaylara müdahale etti. Ankara'da yaşanan bu hava durumunun ardından gözler yarında benzer bir hava durumunun olmayacağına çevrildi.

21 NİSAN PAZAR ANKARA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Kentte gün boyu etkisini sürdüren yağış sonrasında yarın için beklenen hava durumu belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kent için paylaştığı verilere göre Ankara'da yarın için bugüne benzer bir hava durumu beklenmiyor. 

Ankara'da Pazar günü, gün boyu bir yağış tahmininde bulunulmadı. Gün içinde en yüksek sıcaklığın 20 derece olması beklenirken en düşük hava sıcaklığı ise 8 olarak belirtildi. Söz konusu tahminlerin ardından Ankara'da şu an için yarının bugünden daha iyi bir hava durumu olacağını şeklinde yorumlar yapılması mümkün hale geldi.

Vatandaşların bulundukları yerlerde olası kötü hava koşullarına yakalanmamaları adına hava durumlarını güncel olarak takip edebilirler. İnsanlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden bilgi sahibi olabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını tamamladı