Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! EGO otobüs güzergahını ve saatlerini değiştirdiğini açıkladı!

Ankara'da günlük hayatta en çok kullanılan toplu taşıma türlerinden olan EGO'dan gelen açıklama ezber bozdu. Gelen son dakika haberine göre toplu taşımada servis saatlerinin ve güzergahlarının değiştirildiği öğrenildi.

Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! EGO otobüs güzergahını ve saatlerini değiştirdiğini açıkladı!

Her gün yüzbinlerce Ankaralının kullandığı EGO otobüslerinden gelen resmi açıklama sonrası sefer saatlerinin ve güzergahlarının değiştirildiği haberi hızla yayıldı.

Bizzat EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrası Ankaralılar her gün kullandıkları toplu taşıma araçları ile ilgili yapılan değişikliğin ne olduğunu merak etti. Milyonlarca vatandaşın yaşadığı Ankara'da toplu taşıma ile ilgili yapılan değişikliklerin ne olduğuna dair insanlar internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Konu ile ilgili yapılan araştırmada Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak çalışan EGO Genel Müdürlüğünün sitesinde yapılan değişiklik hakkında bilgiler verildiği görüldü.

Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! EGO otobüs güzergahını ve saatlerini değiştirdiğini açıkladı!

O YERLERDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR DİKKAT!

EGO Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan duyurular kısmında EGO otobüslerinden bazılarında sefer saatleri ve güzergahlar bakımından değişiklikler yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamalar göre EGO yönetimi tarafından 165-1 ve 192 EGO hatlarında değişiklik yapıldı. 165-1 otobüsünün saatlerinde değişiklik yapıldığı ve 4.03.2024 Pazartesi̇ Günü iti̇bari̇ İle 06:45 – 07:05 – 07:35 saatlerinde ulaşım hi̇zmeti̇ vermeye başlayacaktır" denildi.

Bir diğer değişiklik yapılan otobüs hatta 192'de ise güzergah değişikliği yapıldığı “Güzergah değişikliği nedeni ile 10059-10068-12883-13201 nolu duraklar 192 hattı güzergahından iptal edilecektir. Belirtilen duraklara 175 - 193 – 194 – 196 – 584 nolu hatlar ile hizmet vermeye devam edecektir” sözleri ile açıklandı.

Ankara'da EGO otobüslerini kullanan vatandaşların resmi internet sitelerini takip etmeleri bu kapsamda önemli bir husus olarak göze çarpıyor. Duyurulardan haberdar olan vatandaşlar kendilerine alternatif çözümler buluyor.

SONRAKİ HABER