Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz

Başkent Ankara'da her yaş grubu için önemli çalışmalara imza atılıyor. Ankara'daki projelere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken bu kez 60 yaş üzeri vatandaşlar için duyuru yapıldı.

Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz

Ankara'da belediyeler tarafından kente olan yatırımlar devam ederken bir yandan da vatandaşın ihtiyacına cevap verecek projelere imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da hemen her yaş grubuna özel çalışmalar sürerken bu kez 60 yaş üzeri vatandaşları ilgilendiren bir duyuruya yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, (ABB), 60 yaş ve üzeri bakıma muhtaç vatandaşlar için Beypazarı ilçesinde 57 oda ve 105 kişi kapasiteli huzurevinin açıldığını belirtti. ABB, “Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi” ile Beypazarı ve çevre ilçelerin önemli bir ihtiyacına daha cevap verdiğini kaydederken yaşlılar için detayları da duyurdu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BEYPAZARI ENGELLİ VE YAŞLI HUZUREVİ HİZMETE AÇILDI

ABB, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Ankara’nın dört bir yanına yatırım yapmaya devam edeceğinin altını çizerken Beypazarı ilçesinde hizmete açılan Engelli ve Yaşlı Huzurevi’ni ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu.

Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz

Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi; Ankara il sınırı içinde yaşayan, 60 yaş ve üzeri vatandaşlara sosyal-psikolojik ihtiyaçlarının karşılandığı bir yaşam alanı sunuyor.

Ankara'daki 60 yaş üzeri vatandaşa hizmet verecek! Açıklama geldi rahata ereceksiniz - Resim : 2

6 bin 200 metrekare alanda, 57 oda ve 105 kişi kapasiteli yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde inşa edilen merkez, 60 yaş üzeri vatandaşları ağırlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER