ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralı çiftçilere yeni destek geldi! 31 Mart'a kadar başvuru yapan yüzde 90 hibe ile destek alacak!

Ankaralı çiftçilere yeni destek geldi! 31 Mart'a kadar başvuru yapan yüzde 90 hibe ile destek alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin kent halkına yönelik destekleri devam ediyor. Ankara'da üreticiye verilen desteklere yenileri eklenmeye devam ederken yüzde 90 hibe ve yüzde 10 katkı payı ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı çiftçilere yeni destek geldi! 31 Mart'a kadar başvuru yapan yüzde 90 hibe ile destek alacak!

Başkent Ankara'da tarıma, üretime ve üreticiye destek verilmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından verilen desteklere yenileri eklenmeye devam ederken bu hizmetlere Ankaralı çiftçilere pek çok hizmete ücretsiz erişebiliyor. Bu çerçevede üretime üreticiye verilen yardımlarla çiftçilerin desteklenmesi sağlanıyor.

ABB tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber  ‘’Başkentte kırsal kalkınma dönüşümünü sürdürüyor, üreticilerimize destek olmaya devam ediyoruz.'' ifadeleri ile yeni desteği duyuran ABB, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden bir de görsel paylaştı.

ABB'DEN HİBE VE KATKI PAYLI SİLAJLIK MISIR TOHUMU DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentteki üreticiye silajlık mısır tohumu desteğinde bulunulacağını duyurdu. Verilen desteğe ilişkin açıklamalarda bulunulurken yerli üreticilere yüzde 90 hibe, yüzde 10 katkı paylı "Silajlık Mısır Tohumu Desteğinin başlayacağı bildirildi. ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’Yerli üreticilerimize yüzde 90 hibe, yüzde 10 katkı paylı "Silajlık Mısır Tohumu Desteğimiz" başlıyor. Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2024 başvuru için ; ‘’https://baskenttarim.ankara.bel.tr'' ifadelerine yer verildi. 

ABB tarafından yapılan açıklamada belirtilen adres üzerinden çiftçilerin de kayıt yapması istendi. Söz konusu adres üzerinden başvurular gerçekleşebilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cübbeli Ahmet Hoca ile İsmailağa Cemaati arasında ipler koptu! Cevap geldi

Cübbeli Ahmet Hoca ile İsmailağa Cemaati arasında ipler koptu! Cevap geldi