ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralı emekliler 15 bin TL kazanma fırsatı ayağınıza geldi!

Ankaralı emekliler 15 bin TL kazanma fırsatı ayağınıza geldi!

Türkiye'de emeli nüfusunun çok olmasından dolayı bankalar emeklilere özel promosyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ING hazırladığı yeni kampanya için bir açıklama yayınladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı emekliler 15 bin TL kazanma fırsatı ayağınıza geldi!

Bankalar dönem dönem çeşitli kampanyalar oluşturup, bu kampanyaların detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor. Bu kapsamda ülkenin önde gelen bankalarından ING emeklilere yönelik yeni bir promosyon ödemesi kampanyasını duyurdu.

EMEKLİLERE 15 BİN TL'YE KADAR PARA KAZANMA İMKANI

Ankara'da olmak üzere ülke genelindeki vatandaşlarda yapılacak promosyon ödemesinin detaylarını araştırmaya başladı. Söz konusu banka emekli maaşını kendilerinden almaya söz veren vatandaşlara 15 bin TL'ye kadar para vereceğini açıkladı. Heyecanlandıran gelişme sonrasında vatandaşlar bu işlemi nasıl gerçekleştireceğine dair araştırmalar yapmaya başladı.

Banka kampanyanın detaylarını 12+3 Bin TL olarak duyurdu. Edinilen bilgiye göre ING Emekli maaşını kendilerinden alan vatandaşlara 12 Bin TL verecek. Eğer promosyon ödemesi için bu bankayı tercih eden emekli otomatik fatura ödeme talimatı da verirse bu paraya 3 Bin TL daha eklenecek ve toplam para 15 Bin TL olacak. ING Bank'ın açıklamış olduğu bu promosyon ödemesi kampanyasına nasıl bir ilgi gösterileceği ise ilerleyen dönemlerde belli olacak.

EMEKLİLER İÇİN ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

ING tarafından başlatılan kampanya için başvurular bugün başladı. Emeklilerin bu ödemeden yararlanabilmesi için 3 yıl ödemeleri bu bankadan alma sözü vermesi gerekiyor. Bankanın bugün başlattığı kampanya 30 Nisan tarihine kadar başvuru almaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Narkoçelik-9 operasyonu! Ali Yerlikaya detayları paylaştı

Ankara'da Narkoçelik-9 operasyonu! Ali Yerlikaya detayları paylaştı