ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralı kadınlara desteğin nereden verileceği belli oldu

Ankaralı kadınlara desteğin nereden verileceği belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Ankara'daki kadınlara yönelik başlatılacağı hazırlanan ücretsiz hizmet geniş yankı bulmuştu. Söz konusu hizmet yakında bugün yeni bir açıklama daha gerçekleştirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı kadınlara desteğin nereden verileceği belli oldu

Ülkemizde kısa zamanda bir çok konuda peş peşe gelen zamlardan kadınların kişisel ihtiyaçlarını karşıladıkları ürünlerde nasibini almıştı. Fiyatların fazla olması ve bunun bir zorunlu ihtiyaç olmasından dolayı ABB ülke gündemine oturan ücretsiz hizmetini açıklamıştı.

KADINLARA ÖZEL TAKDİR TOPLAYAN HİZMET

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirdeki kadınlara özel bir şart aranmaksızın ayda 1 kere ücretsiz olarak hijyenik ped desteğinde bulunulacağı açıklanmıştı. Sadece şehir değil ülkenin bir çok noktasındaki kadınların dikkatini çeken bu adım takdirle karşılanmıştı. Söz konusu duyuruyu yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi yeni bir açıklamaya daha imza attı.

Söz konusu açıklamada daha önce duyurulan kadınlara yönelik hijyenik ped desteğinin hangi noktalarda gerçekleştirileceği bildirildi. Yapılan açıklamada "ABB Kadın Danışma Merkezi olarak kadınlara Ayda Bir Defa 1 Paket" hijyenik ped desteği sağlıyoruz. Ayrıca size yakın Kadın Danışma Birimlerimize gelerek de hijyenik pedinizi alabilirsiniz. Uygulamamız çok yakında diğer Kadın Danışma Birimlerimizde de hayata geçecek" denildi.

Yapılan açıklama ile paylaşılan adresler şu şekilde oldu;

YENİ NOKTALAR BELİRLENECEK

Ankara'lı kadınların fiyat pahalılığından dolayı ücretsiz olan bu hizmete yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Kısa zamanda yeni yerlerde de ücretsiz hijyenik ped desteğinin verilmesi ile kadınların bu hizmete daha rahat ulaşması amaçlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı

Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı