Ankaralı kaykay tutkunları burada buluşuyor! Baş döndüren o fotoğraflar burada çekiliyor

Başkent Ankara, pek çok spor tutkununu ağırlıyor. Çeşitli spor dallarının yapılması için alan açılan Ankara, son dönemde kaykay sporcularının uğrak noktası olan bir adrese de ev sahipliği yapıyor.

Ankaralı kaykay tutkunları burada buluşuyor! Baş döndüren o fotoğraflar burada çekiliyor

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da farklı spor dalları ile ilgilenen binlerce vatandaş bulunuyor. Bu spor dalları ile ilgilenenler buluşma noktalarını da belirlerken kente çok saha sporun yapılmasına olanak sağlayacak olan alanlar da talep edilmeye devam ediyor. Son dönemin popüler spor dalları arasında yer alan kaykay sporu da Ankara'nın belirli noktalarında yapılabiliyor.

Amatör ve profesyonel sporcuların tercih ettiği ekstrem sporlardan biri olan Kaykay, 2021 yılında Tokyo Olimpiyat Oyunlarında "yeni katılan bir spor" olarak ilk kez yer almıştı. Kaykay branşı 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında da yer alacak. Son dönemin hızla yükselen spor dalları arasında yer alan kaykayın Ankara'daki tutkunları da sayıca oldukça fazla. Ankaralı kaykay sporcularının buluşma adresi merak edilirken birbirinden güzel fotoğrafların çekildi kaykay sporunun yapıldığı alan da belli oldu.

ANKARALI KAYKAYCILAR BURADA BULUŞUYOR

Hayalleri Türkiye’yi olimpiyat oyunlarında temsil etmek olan Ankara’nın kaykay tutkunu gençleri ise olimpiyat arenasına çıkabilmek için gün be gün çalışıyor. Ankara Kaykay Kulübünün genç üyeleri, tutkuyla başladıkları kaykay sporunda kendilerini geliştirmek için birbirinden zorlu parkurlarda antrenmanlar yapıyor. Antrenmanlarını kimi zaman yerde bazense metrelerce yükseğe zıplayarak yapan kaykay tutkunları, yaptıkları gösteriler ile beğeni topluyor.

Ankaralı kaykay tutkunları burada buluşuyor! Baş döndüren o fotoğraflar burada çekiliyor

Ankara'nın Çankaya ilçesi Çayyolu semtinde bulunan kaykay pisti de sporcuların buluşma noktası oluyor. 116 metrekare alanı ile Ankara’nın sayılı kaykay pistlerinden biri olan Çayyolu Kaykay Pisti, özellikle kaykaya yeni başlayanlar, çok zorlu olmayan bu pistte akrobatik hareketler için alıştırma yapılmasına imkan sağlıyor. Skateboard olarak da bilinen bu spor genel olarak sokak kültürü ile özdeşleşmiştir. Ankara'da da kaykay sporcuları Çayyolu'nda bir araya gelerek kendilerini izleyenlere de renkli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER