Ankaralı sürücülere müjdeli haber geldi! Paranız artık size kalacak

Dünya geneline yaşanan fiyat dalgalanmaları ve döviz kurundan olumsuz etkilenenler arasında yer alan araç sürücülerine bekledikleri haber geldi. Yüzleri güldürecek kararın ne zaman hayata geçirileceği resmen belli oldu.

Ankaralı sürücülere müjdeli haber geldi! Paranız artık size kalacak

Toplumun her kesiminden vatandaşların en çok şikayetçi oldukları konular arasında ilk sırada artan akaryakıt fiyatları gelmekte. Üst üste gelen zam haberlerinin ardından araçlarını sürmekte zorluk yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar ve geçimini ulaşım sektöründen sağlayan şoförlere sonunda bekledikleri haber geldi.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE MÜJDE

Son konusu müjde niteliğindeki haberin kısa sürede yayılmasının ardından Ankaralı vatandaşlarda gelen haberin detaylarını araştırmaya başladı. Kısa zamanda gündemin üst sıralarında yer alan haberin konusunun motorine gelecek indirim olduğu öğrenildi. İndirim haberinin ardından akaryakıt istasyonlarından motorin alan vatandaşlar indirimin ne zaman yapılacağını ve tutarını araştırmaya başladı.

Ankaralı sürücülere müjdeli haber geldi! Paranız artık size kalacak

Gelecek her indirim haberini olumlu karşılayan araç sürücüleri de güncel olarak akaryakıt sektöründe yaşanan haberleri takip ediyor. Edinilen bilgiye göre 1 Mart itibariyle motorine bir indirim geleceği ifade edildi. Yapılacak indirimin ise 1 Lira 35 kuruş miktarında olacağı açıklandı. Ankara'da 40 liranın üstünde seyreden motorin fiyatlarının en kısa sürede daha da aşağı fiyatlara inmesini temenni eden vatandaşlar yetkililer tarafından atılabilecek tüm adımların atılmasını istiyor.

POMPAYA YARIN YANSIYACAK

Yarından itibaren pompaya yansıması beklenen indirim fiyatlarının ardından diğer akaryakıt çeşitlerine herhangi bir indirim gelip gelmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Akaryakıt konuları hakkında açıklamalar ilgili makamlar tarafından yapılmaya devam ediliyor.

SONRAKİ HABER