ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor

Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor

Son günlerde araç sahiplerinin ve ulaşım sektöründeki vatandaşların en çok beklediği konuların başında yakıt fiyatlarında bir indirim yapılması geliyordu. Geçtiğimiz günlerde otogaza yapılan indirimin ardından bir olumlu gelişme daha yaşandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor

Yüksek fiyatların pek çok defa gündem olduğu Türkiye'de bu durumun en çok vurduğu alanlar arasında akaryakıt sektörü de yer almıştı. Geçimini ulaşım sektöründe sağlayan insanlar ve günlük hayat araçlarını kullanan vatandaşlar defalarca fiyatlar için indirim çağrısı yapmıştı.

İNDİRİM GELİYOR

Sık sık akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalardan dolayı vatandaşlar indirim dönemlerini beklemeye başlamış gelen indirim haberlerinin ardından benzin istasyonlarına gitmeye başlamıştı. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde otogaza 1.64 TL civarında bir indirim yapılmıştı. İndirim furyası devam etti ve araç sahiplerinin cebini olumlu yönde etkileyecek ikinci gelişme daha yaşandı.

FİYATLAR YÜKSEK SEYRİNİ SÜRDÜRÜYOR

Edinilen bilgiye göre Salı gecesi benzin ve motorine bir indirim gelmesi bekleniliyor. Söz konusu indirim miktarının ise 1.50 TL olması beklenirken bu indirimin gerçekleşmesi durumunda vatandaşların akaryakıt istasyonlarında fırsattan yararlanması tahmin ediliyor. Uzun bir süredir fiyat istikrarının sağlanamadığı akaryakıtta benzin fiyatları 45 TL bandında olurken otogazda bu rakam 20 TL bandı olarak göze çarpıyor.

Arabasının yakıtını en uygun şekilde doldurmak isteyenler için bu gelişmeler büyük rol oynuyor. Yakında fiyatlar ile ilgili yeni gelişmelerin yaşanabileceği ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti

İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti