ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralılar açık havanın tadını burada çıkarıyor! Cebinizden tek kuruş para çıkmıyor bayram tatilinde akın akın gidilecek

Ankaralılar açık havanın tadını burada çıkarıyor! Cebinizden tek kuruş para çıkmıyor bayram tatilinde akın akın gidilecek

Başkent Ankara'nın gezi rotaları merak konusu olmaya devam ediyor. Havaların ısınması ve bayram tatilinin de başlaması ile beraber açık hava mekanlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Açık havanın tadını çıkarmak ve doyasıya eğlenmek, dinlenmek isteyenlerin adresi de belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar açık havanın tadını burada çıkarıyor! Cebinizden tek kuruş para çıkmıyor bayram tatilinde akın akın gidilecek

Başkent Ankara, doğal güzellikleri ile vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Ankara'daki AVM yoğunluğundan sıkılanlar açık hava mekanları araştırmaya devam ederken kentte pek çok park bulunuyor. Ankaralılar açık havanın tadını kentte bulunan parklarda geçirirken bazı parklarda da birbirinden farklı hizmetler sunuluyor. 

Ancak artan fiyatlar nedeniyle kafelerde para harcamak istemeyenler de sandalyelerini atıp oturabilecekleri parkaları araştırıyor. Ankara’nın en büyük rekreasyon alanlarından biri olan Göksu Parkı; yürüyüş parkuru, sosyal tesisleri, kamelyaları, yeşil alanları, oyun alanları, spor merkezleri ile dikkat çekiyor. 

Parkta 455 adet çardak ve 312 adet barbekü bulunuyor ancak parkta mangal yakılmasına izin verilmiyor. Go-Kart pisti, dağ kızağı, tren ve su bisikletinin yer aldığı eğlence alanları ziyaretçilerini ağırlayan Göksu Parkı, yeşil alanları ile de sandalyesi ve minderleri ile oturmak isteyenlere de olanak sunmaya devam ediyor.

ANKARALILAR BAYRAMDA GÖKSU PARKI'NA AKIN EDECEK

Ankaralılar son dönemde Göksu Parkı'na olan ilgisini artırırken havaların ısınması ve bayram tatili ile de beraber parkta büyük bir yoğunluk oluşması bekleniyor. Başkent halkının Ramazan Bayramı'nda da ilk tercihleri arasında olacağı tahmin edilen park, temiz havanın tadını çıkararak farklı aktivitelere katılmak isteyenleri ağırlayacak. 

GÖKSU PARKI’NA NASIL GİDİLİR?

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Eryaman semtinde bulunan Göksu Parkı’na metroyla ulaşmak için; Kızılay’dan Eryaman’a giden metro hattına binerek “Eryaman 1-2” metro durağına inerek kısa bir yürüyüş ile parka ulaşabilirsiniz. 

Toplu taşımayla gitmek için; EGO 531 No’lu (Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman” otobüslerini tercih edebilir ya da özel araçla gitmek için Eryaman’a ulaştıktan sonra Eryaman 1 - 2 tabelaları takip ederek alana ulaşabilirsiniz.

İçerisinde ücretli otopark da bulunan park, yanında bulunan AVM ile de yemek yemek ya da dolaşmak isteyenelere de imkan sunmaya devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
WhatsApp'ın yeni tasarım nasıl olacak?

WhatsApp'ın yeni tasarım nasıl olacak?