ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralılar birini biliyorsa üçünü bilmiyor! Her köşesi fotoğraf karesi gitmeyen bin pişman

Ankaralılar birini biliyorsa üçünü bilmiyor! Her köşesi fotoğraf karesi gitmeyen bin pişman

Havaların ısınması ile beraber Ankaralılar gezilecek yerleri araştırmaya başladı. Ankaralılar gezilecek mekanlar hakkında bilgi sahibi olmak isterken her karesi ile adeta fotoğraf karesini andıran alanları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar birini biliyorsa üçünü bilmiyor! Her köşesi fotoğraf karesi gitmeyen bin pişman

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da açık havanın tadını çıkarmak isteyenler her gün yeni bir araştırma yapıyor. Ankara'daki gezilecek mekanlar saymakla bitmezken açık havada vakit geçirmek isteyenler de keyifli mekan arayışına devam ediyor. Ankara'da gezilecek yerler keşfedilmeye devam ederken havaların ısınması ile beraber pek çok Ankaralının akın edeceği adresler de belli oldu. 

Başkent Ankara'da yapacak bir etkinlik arayanlar son dönemin popüler mekanlarından olan lavanta bahçelerinin adreslerini ziyaret etmek istiyor. Haberankara.com okurları için başkentteki lavanta bahçeleri dikkat çeken mekanlar arasında yer alırken hafta sonunu değerlendirmek üzere gezi planı yapanlar için mutlaka ziyaret edilmesi gereken lavanta bahçelerinin adreslerini derledik.

ANKARA'DAKİ LAVANTA BAHÇELERİNİN ADRESLERİ

Ankara'da son dönemin popüler mekanlarından olan lavanta bahçelerinin adreslerini araştırıyor. Sıcak günlerde dışarı çıkmak isteyenlerin çiçek kokuları arasında gezebildiği ve eşsiz fotoğraflar çekildiği lavanta bahçeleri şimdilik yalnızca birkaç ilçede bulunuyor. Nallıhan, Mamak ve Keçiören ilçelerinde bulunan lavanta bahçeleri pek çok vatandaşın fotoğraf çekim adresi oluyor. 

NALLIHAN LAVANTA BAHÇESİ

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri Belenören ve Çalıcaalan Mahalleri'nde yer alıyor. 

MAMAK LAVANTA BAHÇELERİ

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri Gökçeyurt Mahallesi'nde yer alıyor. 

KEÇİÖREN LAVANTA BAHÇESİ

Eşsiz manzarası ile lavanta bahçeleri vatandaşların ilgisini çekmeye devam eden 'Aromatik Bitkiler Bahçesi Çekim Platosu' Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunuyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Başkent 153 birkaç saatliğine çağrılara kapatılıyor