ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralılar bu dev konsere akın edecek! Ünlü popçu kulaklarınızın pasını silmeye geliyor

Ankaralılar bu dev konsere akın edecek! Ünlü popçu kulaklarınızın pasını silmeye geliyor

Başkent Ankara'da düzenlenen konserlere akın edilmeye devam ediyor. Ankaralıların gündeminde yer alan konser programlarına bir yenisi daha eklenirken 23 Nisan tarihinde Ankaralıların akın edeceği konserin detayları da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar bu dev konsere akın edecek! Ünlü popçu kulaklarınızın pasını silmeye geliyor

Ankaralılar bu dev konsere akın edecek! Ünlü popçu kulaklarınızın pasını silmeye geliyor - Başkent Ankara'da düzenlenen sosyal etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sosyal etkinliklere katılım sağlanmaya devam ederken Ankaralılar da bu hafta konsere doydu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediyelerce çeşitli etkinliklere imza atılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de 3 günlük konser programının sonuncusunu bugün gerçekleştirecek. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programlar kapsamında Semicenk ve Gazapizm Ankaralıların karşısına çıkarkan bugün de ünlü popçu Edis'in sahnede yer alacağı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ederken 3 gün sürecek kutlamalara Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleştirilecek Semicenk, Gazapizm ve Edis konserleriyle renk katılacak.

EDİS ANKARALILARIN KULAKLARININ PASINI SİLECEK

Başkentte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu, ABB'nin düzenlediği etkinlikler ile dolu dolu yaşanacak. ABB, 3 gün boyunca sürdüreceği etkinlikler kapsamında Ankaralıları üç farklı sanatçı ile buluşturacak. Başkentli çocuklar 23 Nisan günü saat 13.00’ten 18.00’e kadar Çocuk Şenliğinde bir araya gelecek. 

3 gün boyunca süreceği açıklanan etkinlikler kapsamında 21 Nisan’da Semicenk, 22 Nisan’da da Gazapizim sahnede yer aldı. 23 Nisan Salı günü yani etkinliklerin son gününde de Başkentliler için sahne alacak isim Edis olacak. Kutlamalar, 23 Nisan günü yapılacak Çocuk Şenliği’nin ardından Edis konseri ile sona erecek. 

Konserin bugün saat 20.00'da başlayacağı ifade edilirken Edis'in sahne performansına şahit olmak isteyenler ise Atatürk Orman Çiftliği konser alanından o anları takip edebilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar ile beraber 23 Nisanı sokakta kutladı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar ile beraber 23 Nisanı sokakta kutladı