Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda Ankara - Tatvan arasında yapılacak olan Turistik Doğu Ekspresi için bilet satışları başlamıştı. Yolculuk için sayılı gün kaldı.

Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor

Geçtiğimiz ay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İbrahim Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Turistik Doğu Ekspresi için yolculukların başlayacağı ifade edilmişti. Bunun ardından bugün aktarılan bilgilere göre de bilet satışlarının açıldığı bu yolculuk için yolculuğa kısa bir zamanın kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor

YENİ ROTALAR BELLİ OLMUŞTU!

Konuya ilişkin daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İbrahim Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalarda konulan yeni rotalar "Seyahatsever gezgin vatandaşlarımıza yepyeni iki rota daha sunuyoruz. Ankara ile Diyarbakır arasında Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni, Ankara ile Tatvan arasında ise Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak. Turistik trenler, ev konforunda seyahat olanağı sağlayan 9 yataklı vagon ile yemekli vagondan oluşacak" ifadeleri ile duyurulmuştur.

17 NİSAN TARİHİNDE YOLCULUK BAŞLADI!

Bu çerçevede yolculuğa katılacak olan kişiler için rotaların ne zaman başlayacağı hakkında da açıklama geldi. Buna göre; Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni başkentten 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te, Diyarbakır'dan ise 21 Nisan Pazar günü saat 12.00'de hareket edecek. Ankara-Diyarbakır seferinde tren Malatya'da 3 saat, Diyarbakır-Ankara seferinde ise Yolçatı'da 4 saat, Kayseri'de 3 saat turizm amaçlı duracak. Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni ise Ankara'dan 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.55'te, Tatvan'dan ise 19 Nisan Cuma günü 06.35'te hareket edecek. Ankara-Tatvan seferinde Elazığ'da 4 saat, Tatvan-Ankara seferinde Palu'da 3 saat, Elazığ'da 4 saat ve Kayseri'de 3 saatlik turizm amaçlı duruş yapılacağı duyuruldu.

Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor - Resim : 2

Şimdi ise 17 Nisan tarihinde başlayacak olan Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni ise Ankara'dan 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.55'te, Tatvan'dan ise 19 Nisan Cuma günü 06.35'te hareket edeceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER