ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralılar dikkat! Ücretsiz doğalgaz desteğinin ne zaman biteceği belli oldu!

Ankaralılar dikkat! Ücretsiz doğalgaz desteğinin ne zaman biteceği belli oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası için beklenen dönem geldi. Ücretsiz bir şekilde yakıt desteği almak isteyenler için beklenen gün yaklaşıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralılar dikkat! Ücretsiz doğalgaz desteğinin ne zaman biteceği belli oldu!

Günümüzde ülke genelinin büyük bir kısmında ısınmak için ev ve iş yerlerinde doğalgaz kullanılıyor. Kış aylarının etkisini gösterdiği dönemlerde ve yaz aylarında başta yıkanma ve mutfakta doğalgaz kullanımı devam ediyor.

AYLARDIR DEVAM EDİYOR

Vatandaşlara bu konuda bir destek verilmesi kapsamında geçtiğimiz yıllarda ücretsiz olarak doğalgaz yardımı yapılmaya başlanmıştı. Söz konusu yardım miktarı ise 25 metreküp olarak ifade edilmişti.

Ülkenin tamamında ayırt etmeksizin her vatandaş için geçerli olan bu uygulama, toplum tarafından kullanılıyordu. Söz konusu yardım ile ilgili vatandaşları pek memnun etmeyen bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre ücretsiz doğalgaz desteği yardımı sona erecek.

YENİ BİR ADIM OLUP OLMAYACAĞI MERAK KONUSU OLDU

Konu hakkında aksi bir açıklama yapılmamasından dolayı söz konusu tarihe dair bir değişiklik yapılması şu an için söz konusu değil. Vatandaşların bu gelişme sonrasında bu hizmetten yararlanabilmesi adına son tarihin ne zaman olduğu bir kez daha hatırlatılmaya başlandı.

Uzun bir süredir yürürlükte olan ücretsiz doğalgaz desteği hizmeti 1 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Her anlamda kazanç sağlayan bu desteğin bitmesi sonrasında yeni bir destek sürecinin yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu. Vatandaşların bu hizmetin ya da benzer bir uygulamanın devamını isteyeceği ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
13 Nisan Cumartesi günü eczaneler çalışıyor mu? Eczaneler bugün açık mı?

13 Nisan Cumartesi günü eczaneler çalışıyor mu? Eczaneler bugün açık mı?