ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor!

Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor!

Güneşli günlerin gelmesi ülkenin tamamında olduğu gibi Ankara'da da vatandaşları gezecek yer aramaya itiyor. Deniz alanları ya da göl gibi yerler bu konuda bir adım öne çıkıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor!

ANKARA (İHA) - Ankara'da vatandaşlar yaz ayları gelince tatil ve boş zamanları değerlendirmek adına plan yapmaya devam ediyor. Yoğun şehir hayatı ve kalabalık nüfusu ile ülkenin önde gelen şehirlerinden Ankara bünyesinde gezilecek çok fazla alan barındırıyor.

BAŞKENTİN DOĞAL GÜZELLİĞİ: KRAL HAVUZU

Merkez bölgelerde daha çok tarihi yapıları barındıran Başkent, çevre ilçelerde doğal alanları ile ziyaretçilerini bekliyor. Bu konuda özellikle içinde bulunulan yaz aylarından dolayı serinlemek isteyenlerin gitmek isteyeceği Kral Havuzu adından söz ettiriyor. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan bu alan kamp ya da mangal gibi aktiviteler yapmak isteyenler için en uygun yerlerden birisi olarak göze çarpıyor.

STRESTEN UZAKLAŞMA FIRSATI

Başkentin doğal güzelliklerinden sadece birisi olan Kral Havuzu hem serinletici bir etki oluşturuyor hem de cilt için besleyici bir özellik taşıyor. Özellikle Ankara'da ya da bölgeye yakın illerde şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar bu alanı tercih edebilirler.

Kral Havuzu Ankara dışına çıkacak kadar vakti olmayan fakat boş zamanını kendini yenileyerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Bölgeyi ziyaret edenlerde alana dair pozitif yorumlarda bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?

Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?