Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın

İşsizlikle mücadele edilen dönemde yayımlanan her iş ilanı yakından takip ediliyor. İş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlar yayımlanan tüm ilanları ince eleyip sık dokumaya devam ederken Ankara'da ikamet eden 18 - 29 yaş arası vatandaşlar için yeni ilan yayımlandı.

Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın

Ülkemizde işsizlik sorunları devam ederken özellikle genç işsizlikle mücadele sürüyor. Genç işsizlikle ilgili olarak projeler geliştirilerek gençlerin istihdama katılması planlanırken Başkent Ankara'da da gençler için pek çok duyuruya yer veriliyor. Ankara'da gençler için yeni projeler imzalanmaya devam ederken bu kez belediye harekete geçti.

Ankara'da ikamet eden 18 - 29 yaş arası vatandaşlara istihdam kapılarının aralandığı duyuruldu. İstihdam müjdesi Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) gelirken merak edilen istihdam detayları da ortaya çıktı.

ANKARALI GENÇLERE İSTİHDAM KAPILARI ARALANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile 18 - 29 yaş arası vatandaşlara iş garantili eğitimlerin verileceği bildirildi. ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Kolejli İş İnsanları Derneği (KİD) ile Ankara Sanayi Odası 1.OSB Sürekli Eğitim Merkezi (ASO-SEM) iş birliğiyle yürütülen TREE SP1.2NEETPRO/P-03/158 sözleşme numaralı “Bireysel ve Mesleki Becerilerin Artırılması Yoluyla NEET’lerin İstihdam Edilebilirliğinin Teşvik Edilmesi” hibe projesi başlıyor.'' denildi.

Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın

Proje detayları duyurulurken 18 - 29 yaş arasında eğitim görmeyen ve bir işte çalışmayan kadın katılımcılara, aşçılık, yönetici asistanlığı ve perakende satış elemanı alanlarında mesleki eğitimler verileceği bilgisine yer verildi. Mesleki eğitimlerden sonra 3 aylık iş başı eğitim gören katılımcıların istihdam süreçlerinin başlayacağının altı çizilirken bu süreçte katılımcılara günlük 10 Euro harçlık verileceği açıklandı.

Ankaralılara 18 - 29 arası istihdam garantili işin kapısı aralandı! Euro ile günlük harçlık bile verilecek hemen başvurunuzu yapın - Resim : 2

Başarılı 20 kursiyer bir hafta boyunca Avrupa’da eğitim görecekken başvuru için detaylar da paylaşıldı. Eğitime katılmak için ‘’http://tinyurl.com/3sy9zh5y'' linke bulunan formun doldurulabileceğini açıklayan ABB, Euro ile günlük harçlık desteği sağlanacağının da altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER