ANASAYFA Ankara Keşfet Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun

Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun

Başkent Ankara'nın sosyal imkanlarının gelişmesi için çeşitli projelere imza atılıyor. Bu projeler de sosyal aktivite, hesaplılık ve doğa ile iç içe olmak gibi kriterlere bakılırken Başkent Ankara'ya kazandırılan bir sosyal tesis vatandaşın hem cebine hem de gözüne hitap ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun

Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun - Başkent Ankara'nın içerisinde bulunan sayıca fazla AVM'ler vatandaşların açık hava mekanı arayışını artırıyor. Artan enflasyonu takip eden zamlar vatandaşın cebini de etkilerken dışarı çıktığında hesaplı harcama yapmak isteyenlerse en çok park ve bahçelere gitmeyi tercih ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ise Ankaralılar için sosyal tesis projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 

ABB, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Batıkent semti Kentkoop Mahallesi’nde atıl durumda bulunan 431 bin 600 metrekarelik alanı bir rekreasyon alanına dönüştürerek Batıkent Rekreasyon Alanı adıyla halkın kullanımına açtı. ABB Başkanı Yavaş, Başkentlilerin nefes alabilecekleri ve yeşille buluşabilecekleri park ve rekreasyon alanlarına bir yenisini daha eklediklerini duyurdu.

BATIKENT REKREASYON ALANI ZİYARETE AÇILDI

Batıkent Rekreasyon Alanı’nın ilk etabı Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali, Kadınlar Lokali gibi sosyal imkanlarla kent halkının hizmetine sunulurken ABB Başkanı Yavaş, 431 bin 600 metrekare alana sahip Batıkent Rekreasyon Alanı’nı Ankara’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Gençlik Merkezi, kütüphane binası, Emekliler Lokali, biyolojik gölet, dinlenme ve seyir terasları, restoran, kapalı spor binası, kreş, Kadınlar Lokali bulunuyor. Yine bu alan içerisinde 2 adet basketbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet voleybol sahası, 7 kilometre bisiklet yolu, 9 kilometre yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Birinci etabımızda 7000 ağaç ve 160 bin metrekare çim alan olup amfi oturma alanı ve 1000 araçlık otopark da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.” ifadelerine yer verdi. 

Vatandaşın sıklıkla gittiği Batıkent Rekreasyon Alanına Ankara Büyükşehir Belediyesi bir de Belpa Kafe'yi inşa ederken burada fiyatlar da bütçe dostu olması ile dikkat çekti. 

BATIKENT REKREASYON ALANI BELPA KAFE'DE HER ŞEY ÇOK UCUZ

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yeni açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe fiyatları ise son dönemde bütçe dengesini sağlamakta zorlanan vatandaşlar için bir alternatif oluşturdu. 

  • Çay 2 TL
  • Su 3 TL
  • Soda 5 TL
  • Filtre kahve 18 TL
  • Kafe latte 22 TL
  • Sandviç 45 TL
  • Tost 45 TL
  • Pizza 105 TL'den satılıyor. 

Alanda sandalye ve minderini kapanların ziyaret ettiği alanda fiyatların uygun olması da bütçe dostu alışveriş ve sosyal etkinlik yapmak isteyenlerin radarına girdi. 

BATIKENT REKREASYON ALANI NEREDE?

Batıkent Rekreasyon Alanı Yenimahalle ilçesi Batıkent Semtinde oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Alan;

Kentkoop, Batı Park, 06370 Yenimahalle/Ankara adresinde yer alıyor.

Haberankara.com Azra KOÇAK - Özel Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına kısıtlama getirildiğini açıkladı

Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına kısıtlama getirildiğini açıkladı