Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar

Başkent Ankara'nın keşfedilmesi gereken alanları arasında yer alan pek çok bölge zaman zaman araştırma konusu oluyor. Ankara'nın göbeğindeki bir doğal yaşam parkı da içerisindeki hayvanlarla özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktası oluyor.

Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar

Ankara'nın gezilip görülmesi gereken yerlerini araştıran Ankaralıların sorularına cevap veren pek çok nokta bulunuyor. Ankaralılar özellikle hafta sonunu değerlendirebilmek adına araştırmalarına başlarken kentin göbeğinde bulunan bir yaşam parkı da ziyaretlerini beklemeye başladı.

Ankaralılar gezi rotalarını oluşturabilmek adına pek çok hususu ince eleyip sık dokumaya devam ediyor. Özellikle çocuklu aileler gezilecek yerler konusunda seçici davranırken kentin göbeğindeki bir doğal yaşam parkı, küçük büyük fark etmeksizin herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

ANKARA'NIN GÖBEĞİNDEKİ DOĞAL YAŞAM PARKI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Doğal Yaşam Parkı, farklı türden çok sayıda hayvana ev sahipliği yapıyor. 30 dönümlük alan üzerine kurulu park, her yaştan ziyaretçinin ilgisini çekmeye devam ederken parkın sakinleri arasında küçük bir at ırkı olan midilliler de yer alıyor.

Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğal Yaşam Parkı'nda pek çok türden hayvan, yaşamını sürdürürken bu parkta keçi, tavuk, eşek, midilli, valabi, kanguru, maymun, ceylan, emu kuşu, Ankara Keçisi, tavus kuşu, sülün, lama, geyik ve kanatlı hayvanlardan oluşan birçok türde canlı bulunuyor.

Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar - Resim : 2

Keçiören Doğal Yaşam Parkı'nda gençler ve çocuklara bir taraftan hayvan sevgisini aşılanırken diğer taraftan da canlılar alemini tanıtarak tabiatla iç içe vakit geçirmelerine olanak sağlanıyor.

Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar - Resim : 3

Ücretsiz olarak ziyaret edilebilen Keçiören Doğal Yaşam Parkı özellikle çocukların ilgi odağı olurken Ankara'nın göbeğinde yer almasıyla da gezi rotalarının uğrak adresi olmaya devam ediyor.

Ankara'nın göbeğinde resmen doğal yaşam var! Kanguru midilli maymun lama ve daha fazlasını görmek için akın ediyorlar - Resim : 4

Keçiören Atatürk Doğal Yaşam Parkı Adresi ise;

Kalaba, Atatürk Cd. No:21, 06120 Keçiören/Ankara olarak kayıtlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER