ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek

Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek

Şehir hayatında esnaf ve işletmelere verilen destek kadar kırsal kesimde bulunan çiftçilere de çeşitli konularda destekler sağlanıyor. Ekonominin ilerlemesinde önemli payı olan çiftçiler destek hizmetlerinden yararlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek

Ankara'da yıllardır devam eden çiftçilere destek programları bu senede kaldığı yerden devam ettirilecek. Tarımın kalkınması şehrin kalkınması düşüncesi ile harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaların başladığı öğrenildi.

ÇİFTÇİLERE BİR DESTEK DAHA

Maddi olarak yaptıkları tarım faaliyetlerine tam olarak karşılık veremeyen Ankaralı çiftçiler için bu senede sebze fidesi taleplerinin alınıyor.  Belirlenen tarihler arasında alınan başvurulara göre hareket eden ekipler vatandaşlara istedikleri fideleri temin etmesinde yardımcı oluyor.

Söz konusu yardım ile ilgili olarak Ankara'nın Güdül ilçesinde belediye yönetimi vatandaşlarını bilgilendirdi. Ankara'nın çevre ilçeleri arasında yer alan ve diğer ilçelere göre tarımsal faaliyetlerin daha ön planda olduğu ilçedeki vatandaşlara yönelik yapılan paylaşımda zaman vurgusu yapıldı.

GÜDÜL BELEDİYESİ SEBZE FİDESİ DESTEĞİ DUYURUSU YAPTI

Güdül Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sebze fidesi talepleri alınacaktır. Talepler 12.04.2024-13.04.2024 tarihleri arasında ABB Güdül Fen İsleri Şantiyesinden alınacaktır” denilerek tarımla uğraşan ilçe sakinlerine seslendi.

Konu ile ilgili ABB tarafından diğer ilçelerde de benzer çalışmaların yapılması ve taleplerin toplanması gerekiyor. Detaylı bilgi alabilmek için ABB ile irtibata geçmek ya da belediyelerin resmi açıklamalarını takip etmek önem arz ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu