ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz

Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz

Başkent Ankara'nın sıcağını bilen bilir. Bu sıcaklardan bunalanlar ise serinlemek için alternatif yollar arasa da hafta bir kez hem eğlenmek hem de serinlemek için ziyaret edecekleri rotaları belirlemek üzere araştırmalarına başladı. Hava sıcaklıklarının bu haftadan itibaren yükseleceğinin açıklanması ile beraber denize kıyısı bulunmayan Ankara'daki sıcaklık artışına çözüm önerisi de geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın sıcağına dayanamam diyenler buralar tam size göre! Bağımlısı olacaksınız her hafta gideceksiniz

Haberankara.com Özel Haber - Türkiye'nin Başkenti Ankara'nın denize kıyısı bulunuyor. Ankara'da en çok hasreti çekilen unsurlardan biri de deniz olarak karşımıza çıkarken bu ihtiyaç da farklı şekillerde gideriliyor. Baraj suları, havuzlar ve göllerde hem serinleyen hem de deniz hasretini gidermek isteyen Ankaralılar da havaların ısınacak olması ile beraber şimdiden araştırmalarına başlamış durumda. Baraj ve göl sularına girmek tehlikeli iken bir yaz aylarında buralara girişler yasaklanıyor. 

Hem serinlemek hem de haftanın yorgunluğunu atmak isteyen Ankaralılar ise havuzlara gitmeyi tercih ediyor. Ankara'da havuzlar yaz mevsiminde en çok ziyaret edilen noktalar arasında yer alırken sıcaktan bunalan vatandaşlar da serinlemek için bu yıl da havuza gitmek istiyor. Ankara'da bulunan ve oldukça rağbet gören Aqua Parklar ise vatandaşın ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor.  

ANKARALILAR SERİNLEMEK İÇİN AQUA PARKLARA AKIN EDİYOR

Denize kıyısı bulunmayan Başkentte vatandaşlar şehre en yakın denizi olan illeri ziyaret ederken şehir dışına çıkma imkanı bulunmayanlar ise Aqua Parklara olan rağbetini artırıyor. 

Ankara'da en çok Aqua Park ise Gölbaşı ilçesinde bulunurken  Keçiören, Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle, Sincan ve Mamak'ta da çeşitli havuzlar bulunuyor. Son yıllarda Ankaralılar tarafından en çok tercih edilen Aqua Parklar ve adresleri ise şöyle;

  • Joy city Aqua park: 439. Sk. No:1
  • Waterpark Çankaya Aquapark - Havuz ve Eğlence Tesisi
  • Kuzey Yıldızı Parkı: Keçiören/Ankara
  • Yunu's Garden
  • Waterpark Çiçektepe Aquapark - Havuz ve Eğlence Tesisi
  • AQUA APPLE GARDEN: Çayyolu, Dodurga MH. Turk konut 2 yani · 0545 356 10 02
  • Olympic Park Hotel İncek Aqua Park: Incek Blv No:5 · (0312) 460 18 01
  • DES AQUA PARK: Karakaya Cd. No:26
  • Aquapark Bağlıca Ankara: Bağlıca Zirve Caddesi, 1023. Sk. No:4
  • AnkTalya Aqua Park Yüzme Havuzu
  • Kartaltepe Aquapark: Ovacık Keçiören/Keçiören/Ankara
  • SİNCAN TERMAL AQUA PARK: Çatalca Sokağı NO 65
  • Gölbaşı AQUAPARK: 439. Sk. No: 1 A, 06830

Ankara sıcağından bunaldıysanız ya da güneşlenmek ve dinlenmek istiyorsanız gideceğiniz havuz şirketi iletişime geçebilir, kadın - erkek ayrı ve kadın - erkek birleşik günler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ankara'da havuz fiyatları ortalama olarak 300  ile 800 TL arasında değişirken sauna, hamam, yemek gibi hizmetler de fiyatları etkiliyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesinde neler yaşandı?

Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesinde neler yaşandı?