ANASAYFA Ankara Keşfet Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak

Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak

ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte Nisan ayına özel büyük fırsat Ankaralılar için de duyuruldu. Buna göre yapılacak olan harcamalara özel toplamda 6 bin TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak

Her ay olduğu gibi bu ay da müşterilerine özel kampanyaları duyuran ING, Nisan ayı için yayımladığı kampanya ile birlikte harcamalara özel 6 bin TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi. Ankaralı vatandaşlar için duyurulan bu kampanya çerçevesinde müşterilerin yapacakları harcamalara özel toplamda 6 bin TL para iadesi yapılarak hesaplara aktarılacağı belirtildi.

BANKADAN MÜŞTERLERİNE ÖZEL PARA İADESİ KAMPANYASI DUYURULDU!

Yapılan kampanya hakkında edinilen bilgilere göre ING mobilden ING'li olan kişiler için Turuncu Ekstra programına katılın, Turuncu Ekstra Banka Kartı'nız ile 3 ay boyunca ayda 2.000 TL, toplamda en fazla 6.000 TL olmak üzere POS harcamalarınızın* %20'sini nakit iade edileceği ifade edildi.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI!

ING tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde başvuru yapmak isteyen kişilerin bilmesi gereken detaylar şu şekildeydi;

1 - Kampanya nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olmuş kişiler için geçerlidir.
Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler faydalanabilir.

2 - ING’liler, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yaptıkları harcamalarının %20’sini, ayda en fazla 2.000 TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade alabilir.

3 - Bir ING’li, kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2.000 TL, üç ayda toplamda en fazla 6.000 TL iade alabilir.

4 - Ayın 20’sinden sonra ING’li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki takvim ayı olur. Örneğin 20 Nisan’da gelen müşteri için harcama dönemi 01.05.2024 – 31.05.2024’tür ve nakit iadesini haziran ayında alır.

5 - Kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan fiziksel ve online POS harcamaları dahildir. Fatura, vergi ve kurum ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

6 - Harcamalar farklı günlerde ve parçalı olarak yapılabilir. Tek seferde ve aynı gün yapılması koşulu aranmaz.

BAŞVURULAR NİSAN AYINDA BAŞLADI!

1 Nisan tarihinden itibaren başlayan başvuru işlemleri için banka tarafından yapılan açıklamalara göre kişilerin başvuru yapabilmesi için ING Mobil'den ING müşterisi olması gerektiği belirtildi. Başvuru için son tarih ise 31 Nisan!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Başkanı'ndan memur maaşı açıklaması!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Başkanı'ndan memur maaşı açıklaması!