Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek

Başkent Ankara'da birbirinden önemli programlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi devam ederken bir yandan da bu etkinliklerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler takvim araştırması yapıyor. Ankaralılar için yapılan son dakika açıklamaları ile kentte müzik sesinin belirli tarih aralıklarında dinmeyeceği öğrenildi.

Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek

Ülkemizde belirli tarihlerde çeşitli programlara imza atılıyor. Ankara'daki etkinlikler milyonların yakın takibinde yer alırken 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dizi konsere yer verileceği öğrenildi. Başkentte 19 Mayıs haftasında müziğin sesinin dinmeyeceği ifade edilirken yapılan son dakika açıklamaları ile beraber kentteki 19 Mayıs etkinlik takvimi belli oldu.

Ankara'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı dolu dolu kutlayacak olan belediyelerden bir bir açıklama gelirken kentte festival tadındaki programlar belli olmaya başladı. Buna göre Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında festival tadındaki programlarını duyurdu.

ANKARA'DA 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROGRAMLARI BELLİ OLDU

Başkent Ankara'da 19 Mayıs'a özel program takvimi açıklandı. Buna göre Çankaya Belediyesi 18 Mayıs'ta ilk olarak Zakkum grubunu ağırlayacak. Zakkum, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda saat 20.00'de sahne alacak. Konserde grup birbirinden güzel şarkılarıyla Başkentli gençleri karşılayacak. Ardından saat 21.00'de genç yıldız Aleyna Tilki, Anıtpark'ta düzenlenecek konserde en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek.

19 Mayıs'ta ise açılışı ünlü rock grubu Pinhani Ahlatlıbel Atatürk Parkı'ndaki saat 20.00'de yapacak. Festivalin son konserinde ise Volkan Konak, saat 21'de Anıtpark'ta Çankayalılarla bir araya gelecek.

Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise kutlamalara 17 Mayıs'ta başlayacak. Konserlerde Gülşen, Murat Boz ve Mor ve Ötesi Ağırlanacak. Konserler Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda yapılacak.

Başkentliler bu tarihlerde müziğe doyacak! Ankara'da böylesi görülmedi müziğin sesi hiç dinmeyecek - Resim : 2

ABB'nin 19 Mayıs konser takvimi ise şu şekilde;

Gülşen: 17 Mayıs - 20.00

Murat Boz: 18 Mayıs - 20.00

Mor ve Ötesi: 19 Mayıs - 20.00

Haberankara.com

SONRAKİ HABER