Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu

Başkent Ankara'da konumlanan Eymir Gölü, içleri ısıtan manzarası ile Ankaralıların uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Ankaralıların kafa dinlemek için sık sık gittiği Eymir Gölü'nde gün batımı görüntüleri mest etti.

Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da kafasını dinlemek isteyenlerin adresi genellikle Gölbaşı ilçesi oluyor. Deniz ve sahil hasreti ile yanıp tutuşanların uğrak adresi olan Gölbaşı, içerisinde barındırdığı 2 adet gölle bu hasreti adeta dindiriyor.

Ankara'da yaşayan vatandaşların hafta sonunu şehrin gürültüsü ve stresinden uzak geçirmek için tercih ettikleri adreslerden olan Eymir Gölü'nde ise birbirinden önemli görüntüler kaydediliyor. Eymir Gölü bu kez kartpostallara taş çıkaracak görüntüsü ile Ankaralıları resmen mest etti.

ANKARA'DAKİ EYMİR GÖLÜ'NDEN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Ankara'da binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Eymir Gölü, drone ile havadan görüntülendi. Ankara'nın doğal güzelliklerinden biri olan Eymir Gölü, her gün binlerce ziyaretçiyi doğanın büyüsüyle büyülemeye devam ediyor. Adeta bir tabloya dönüşen Eymir Gölü, gün batımıyla görenleri mest etti.

Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu

Göl kenarındaki Ankaralılar, güneşin ufukta yavaş yavaş kaybolmasıyla birlikte renk cümbüşüne şahit olurken, gökyüzü turuncudan pembeye, mora kadar uzanan tonlarla boyandı. Yansımalarıyla göl yüzeyi de bu renk şölenine eşlik etti. Eymir Gölü, doğaseverler için sadece bir doğal rezervuar değil, aynı zamanda dinginlik arayanların ruhunu dinlendiren bir mekan olarak da öne çıkıyor. Gün batımıyla birlikte gölün huzur verici atmosferi, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bu görüntüler kartpostallarda kalmıştı! Ankaralılar bir kez daha mest oldu - Resim : 2

EYMİR GÖLÜ NEREDE?

Eymir Gölü, Ankara'da arazisi Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne ait bir göldür. ODTÜ Spor Kulübü Kürek ve Yelken Takımları çalışma alanıdır; göl kenarında takımlara ait kayıkhane vardır. Göl kendine has bir fauna ve floraya sahiptir. Eymir Gölü, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin Ankara karayolunun devlet karayolu altından geçen Mogan gölü aracılığı ile birbirine bağlanır.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER