ANASAYFA Ankara Keşfet Bu hizmet yalnızca Ankaralılara! Resmen ücretsiz verilecek belediye başvuruları başlattı

Bu hizmet yalnızca Ankaralılara! Resmen ücretsiz verilecek belediye başvuruları başlattı

Başkent Ankara'da vatandaşa sunulan ücretsiz hizmetlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Belediyelerin çalışmaları hız kesmeden devam ederken bu kez sınav hazırlığındaki adaylar için açıklamada bulunuldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bu hizmet yalnızca Ankaralılara! Resmen ücretsiz verilecek belediye başvuruları başlattı

Başkent Ankara'da hizmetlerine devam eden belediyelerin projeleri sürüyor. Birbirinden farklı projelerle vatandaşların dikkatini çekmeye devam eden belediyeler ücretsiz pek çok hizmeti de vatandaşların bilgisine ve ilgisine sunmaya devam ediyor. 

Çankaya Belediyesi tarafından yapılan bir son dakika duyurusu ile beraber Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlığında olan adaylar için önemli bilgiler verildi. Çankaya Belediyesi ücretsiz EKPSS hazırlık kursu için başvuruların devam ettiğini duyurdu. 

ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ EKPSS HAZIRLIK KURSU

Çankaya Belediyesi tarafından yapılan resmi duyuruda ‘’Ücretsiz EKPSS hazırlık kurslarımız için başvurular devam ediyor.'' denildi. Çankaya Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık alanlarında ücretsiz hazırlık kursu verileceği ifade edildi.

Başvuru koşulları açıklanırken yüzde 40 üzeri engelli raporu olanların başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi. Başvurular 27 Mart 2024  tarihinde başlarken 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Adres: Sokullu Mehmet Paşa Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinden ya da ‘’312 481 00 85'' numaralı telefondan bilgi alarak başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı

Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı