ANASAYFA Ankara Keşfet EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika

EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika

Başkent Ankara'da her gün milyonlarca vatandaş toplu taşıma araçları ile şehir içi ulaşımını sağlıyor. Söz konusu topu taşıma hizmetinde zaman zaman aksaklıklar gündeme gelirken güvenlik nedeniyle de bazen bazı ulaşım araçlarında seferler gerçekleştirilemiyor. Bu çerçevede EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir uyarı ile kentte bir toplu taşımada hizmetin durduğu ifade edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika

EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika - Başkent Ankara'nın birbirinden farklı ulaşım ağları her gün milyonlarca vatandaşın ulaşım hizmetini sağlıyor. Şehir içi ulaşım sisteminde başkent halkına özel halk otobüsü, Ankaray, EGO, Metro, ve teleferik ile hizmet vermeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraklerinden EGO Genel Müdürlüğü, yayımladığı duyurularla çeşitli konularla uyarılar ve bilgilendirmeler yapıyor. 

Ankara'da ulaşım ağları ile ilgili eşitli duyurular yapılmaya devam ederken EGO Genel Müdürlüğü'nden yeni bir açıklama geldi. Ankara'da teleferik ile ulaşım sağlayan vatandaşlar için yapılan duyuru ile seferlerin durdurulduğu ifade edildi. 

ANKARA'DA TELEFERİK SEFERLERİ DURDURULDU

EGO Genel Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Yenimahalle - Şentepe Teleferik İşletmesinin hizmetlerinin durdurulduğu bildirildi. Bu çerçevede yayımlanan duyuruda ‘’EGO Genel Müdürlüğü Yenimahalle-Şentepe Teleferik İşletmesi, Ankara'da görülen yüksek ve değişken rüzgar hızı nedeniyle saat 08.25 itibarıyla durdurulmuştur. Bu süreçte güzergâh boyunca vatandaşlarımıza otobüslerle hizmet verilecektir.


Hava şartlarının normale dönmesi durumunda Teleferik Hattı tekrar hizmete alınacaktır.'' ifadelerine yer verildi. Öte yandan Ankara Valiliği de kentte şiddetli lodos, fırtına ve toz bulutu olacağını bildirerek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarmıştı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yağmurlu havalar günlerce devam edecek!

Ankara'da yağmurlu havalar günlerce devam edecek!