ANASAYFA Ankara Keşfet Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış

Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış

Başkent Ankara'da birbirinden bağımsız eşi benzeri olmayan pek çok yapı bulunuyor. Ancak bu yapılardan bir tanesi var ki görenler hayretler içinde kalıyor. Ankara'daki bu yapılar zaman zaman gündem olurken müteahhitlerin bile kafasını karıştıran bir mimarinin daha adresi belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış

Eşi benzeri olmayan o yapı Ankara'da! Kimse yerini bilmiyor müteahhittin bile kafası karışmış - Ankara, eşsiz yapıları, kültürü ve damat lezzetleri ile Türkiye'nin Başkenti konumunda yer alıyor. Ülkemizin Başkenti olan Ankara, 25 ilçesinde milyonlarca nüfusa ev sahipliği yaparken bu ilçelerde de birbirinden farklı yapıları barındırıyor. 

Ankara'nın eşsiz mimarisinin olduğu Beypazarı evlerinin yanı sıra farklı tasarımları ile de dikkat çeken bazı yapıları gündemi meşgul ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde yer alan bir camii ise görenleri hayrete düşürüyor. Kimisi bu yapının konut olduğunu iddia ederken kimisi de camii olduğunu söylüyor. Fikir ayrılıklarına neden olan yapı hakkında merak edilenler artarken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

ESERTEPE YENİ CAMİİ MİMARİSİ İLE ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR

Ankara'nın Keçiören ilçesi Ahmet Şefik Kolaylı Caddesi üzerinde konumlanan Esertepe Yeni Camii, görenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor. 6'ıncı katına kadar apartman şeklinde olan ve 6'ıncı katından sonra cami görünümüne sahip olan yapıyı görenler adeta şaşkına uğruyor. 

Yapıyı gören vatandaşlar ise eşi benzeri olmayan mimari için “Bina üzerinde camiyi ilk defa görüyoruz” dedi. Ancak konunun müteahhittin kafasının karışması ile bir ilgili olmadığı ifade edilirken caminin apartman bölümünün Kur'an kursları ve hafızlık faaliyetlerinde kullanıldığı öğrenildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı