Gözlerinize inanamayacaksınız! Akdeniz hissi veren bu şelale Ankara'da

Ankara ülke genelinde daha çok başkent olması ve kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yapması ile biliniyor. Anadolu'nun zengin kültürel ve doğal güzelliklerini bünyesinde barındıran Ankara'daki bu yerleri görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Gözlerinize inanamayacaksınız! Akdeniz hissi veren bu şelale Ankara'da

Yerli ve yabancı bir çok turist özellikle yaz aylarında Türkiye'nin farklı il ve ilçelerine gezilerde bulunuyor. Turizmin önemli bir gelir kalemi olduğu ülkemizde her şehir kendi içinde önemli yerleri barındırıyor.

Türkiye'nin başkenti olan Ankara diğer şehirler gibi çok fazla tarihi ve kültürel yere ev sahipliği yapmasına karşın daha çok bürokrasi ile akıllarda kalan bir yer olarak biliniyor. Anadolu'nun ortasında yer alan Ankara Cumhuriyetin merkezi olmasına ek olarak hayret verici doğal güzellikleri ile de adından söz ettiriyor.

Gözlerinize inanamayacaksınız! Akdeniz hissi veren bu şelale Ankara'da

UYUZSUYU ŞELALESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Ankara ülkemizdeki bir çok insanın aklında denizi olmayan, yoğun yapılaşmanın olduğu bir yer olarak biliniyor. Nallıhan ilçesinde bulunan Uyuzsuyu Şelalesi ise Ankara'nın görsel güzelliklerinin ispatlarından birisi olarak ziyaretçilerini bekliyor.

Nallıhan'ın Karacasu köyünde bulunan bu şelale yüzlerce yıllık ağaçların arasında ve 50 metrelik bir yükseklikte yer alıyor. Yeşilliğin arasında bulunan bu şelale Ankara merkezine 200 km uzaklıkta yer alıyor.

Suyunun şifalı olduğu iddia edilen Uyuzsuyu şelalesi şehir hayatından sıkılanlar ve doğada vakit geçirmek isteyenler için önemli bir seçenek olarak göze çarpıyor.

SONRAKİ HABER