ANASAYFA Ankara Keşfet Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota

Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota

Her mevsim güzelliğinin görülmesinin yanı sıra özellikle yaz ayında tercih edilen Abant Gölü Milli Parkı, Ankara'dan seyahat eden kişilerin uğrak noktası oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belli oldu! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota

Senelerdir hem Türkiye'nin dört bir yanından hem de dünyadan bu doğal güzelliği görmek için pek çok vatandaş seyahat etti. Ankara'ya yakın olması ile de bilinen Abant Gölü Milli Parkı, bu sene de en çok ziyaret edilen doğal güzellikler arasında yer aldı.

Özellikle de Ankara'ya geliş ve gidişlerde pek çok ziyaretlerde de Ankaralılar tarafından görülmesi gereken manzaralardan biri olan Abant Gölü'nün maliyeti de belli olmaya başladı. Yapılan açıklamalarda kişilerin bu milli parkta keyifli bir gün geçirebilmeleri için ne kadar ücret ödemeleri gerektiğine ilişkin bilgilendirmeler de yapıldı.

ABANT GÖLÜ GÖRENLERİ BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR!

Bolu'nun 34 kilometre güneybatısında Abant Dağları üzerinde oluşmuş bir krater ve birikinti gölüdür. Park alanında yükseklikleri 1400 metreden 1700 metreye kadar birçok tepe bulunmaktadır. Abant Gölü yılın her ayında büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Abant, hem günübirlik gezip görmek hem de konaklamak amacıyla tercih edilen çok popüler bir tatil merkezidir. Ankara'ya yakınlığı ile de Ankaralılar tarafından sıklıkla tercih edilen bu tatil merkezi, bu sene de pek çok kişinin tercih ettiği yerlar arasında bulunmaktadır.

DOĞAL GÜZELLİĞİ ZİYARET ETMENİN MALİYETİ BELLİ OLDU!

Tüm bunlar ile birlikte kişilerin bireysel, indirimli, ya da herhangi bir ulaşım aracı ile Abant Gölü Milli Parkını hangi ücretlerden ziyaret edebileceği de açıklanmış oldu.

 - Kişi başı giriş ücreti = 35 TL
 - Kişi başı indirimli giriş ücreti = 20 TL
 - Bisiklet ile giriş ücreti = 35 TL
 - Motorsiklet ve ATV ile giriş ücreti = 70 TL
 - Otomobil, kamyonet, pickup, oto-moto karavan ile giriş ücreti = 105 TL
 - Minibüs ile giriş ücreti = 315 TL
 - Midibüs ile giriş ücreti = 525 TL
 - Otobüs ile giriş ücreti = 1.050 TL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi!

Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi!