ANASAYFA Ankara Keşfet Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankaralılar için kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı!

Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankaralılar için kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı!

Ankaralı vatandaşlar tarafından kurban bayramına kısa bir zaman kala merak konusu olan kurbanlık fiyatlarına ilişkin açıklama geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
Kurban Bayramı'na kısa bir zaman kala Ankaralılar için kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı!

Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte Kurban Bayramı'na da kısa bir zaman geldi. Durum bu şekilde iken Ankaralı vatandaşlar tarafından da bu sene Kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğu hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda kurbanlık fiyatlarının büyükbaş ve küçükbaş olarak hangi fiyatlardan bu sene satışlara çıkarılacağı hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Yapılan açıklamalara göre bu sene kurbanlık fiyatlarının geçtiğimiz seneye göre iki katına kadar artış gösterdiği ifade edildi.

KURBANLIK FİYATLARI İKİ KAT ARTIŞ GÖSTERDİ!

Ankaralı vatandaşlar için kurbanlık fiyatları hakkında araştırmalar devam ederken konu ile ilgili Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre; 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı için vatandaşın kurbanlık arayışı başladı. Bu yıl artan et fiyatlarına paralel kurbanlık fiyatları da geçen yıla göre iki katına yakın artış gösterdi. Buna göre büyükbaşta canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaşta ise 250 ila 300 TL arasında olacak. Bu durumda küçükbaş fiyatı 13 bin ila 20 bin TL arasında, büyükbaşlarda ise hisse fiyatı 20 bin ila 30 bin TL arasında seyredecek.

Önümüzdeki günlerde özellikle de Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte de fiyatların daha da netleşmeye başlayacağı ifade edildi.

2024 YILI KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bu sene 16 Haziran 2024 tarihinde başlayacak kurban bayramının 19 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor!