ANASAYFA Ankara Keşfet MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın

MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın

Ankara için yapılan son dakika uyarıları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankaralılar hava durumu konusunda yapılan uyarıların takibini sürdürürken son dakika bilgileri paylaşılmaya devam ediyor. Bu çerçevede MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından gelen son dakika uyarısı ile Ankara Valiliği de harekete geçti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın

MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın - Başkent Ankara için sağanak yağış ve toz taşını uyarıları yapılmaya devam ediyor. Bu hava olaylarının çeşitli olumsuzlukları da beraberinde getireceğinden bahsedilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre Ankara Valiliği'nden bir son dakika açıklaması geldi. 

Ankara Valiliği kentte 1 Mayıs Çarşamba günü beklenen gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışlar konusunda şimdiden vatandaşı uyardı. Ankaralılar yapılan son dakika uyarısına ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ederken Haberankara.com olarak Ankara Valiliği açıklamasını derledik.

ANKARA'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ BEKLENEN YEREL KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLARA DİKKAT!

Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında ‘’Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 01.05.2024 Çarşamba günü Ankara'da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren Ankara il genelinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.'' denildi. Bununla beraber bazı olumsuzlukların da yaşanabileceğine dikkat çekilirken ‘’Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' uyarısında bulunuldu. 

Ankara Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada yapışların 1 Mayıs Çarşamba günü saat 06.00'da başlayarak 21.00'e kadar süreceğine dikkat çekildi. 

Haberankara.com / Özel Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş 3 gün verdi sert dalga geliyor dedi! Ankaralı yatırımcı dikkat piyasalarda kritik dönem

İslam Memiş 3 gün verdi sert dalga geliyor dedi! Ankaralı yatırımcı dikkat piyasalarda kritik dönem