ANASAYFA Ankara Keşfet Mülkü bu adreste olan Ankaralılar köşelik oldu! Taşı toprağı resmen altın yatırımın gözdesini hemen keşfedin

Mülkü bu adreste olan Ankaralılar köşelik oldu! Taşı toprağı resmen altın yatırımın gözdesini hemen keşfedin

Türkiye'nin Başkenti olan Ankara, son yılların en çok değerlenen illeri arasında yer alıyor. Ankara'ya olan rağbet çeşitli nedenlerle her geçen gün artarken bir ilçe de var ki resmen taşı toprağı altın değerinde olması ile dikkati çekiyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mülkü bu adreste olan Ankaralılar köşelik oldu! Taşı toprağı resmen altın yatırımın gözdesini hemen keşfedin

Haberankara.com Özel Haber - Ülkemizin Başkenti Ankara, 25 ilçe bünyesinde milyonlarca nüfusa ev sahipliği yapıyor. Devlet dairelerinin pek çok üniversitenin de kentte olması nedeniyle de öğrenci ve memur şehri olarak adlandırılıyor. Ankara, öğrenci ve memurların şehri olarak bilinirken 6 Şubat depremlerinden sonra da oldukça göç aldı. 

Gelişmiş sanayisi, kurumları ve üniversiteleri ile Ankara'da yaşamak oldukça cazip bir hale gelirken kentin bazı ilçeleri de lüks severlere hitap etmesi ile dikkati çekiyor. Ankara'ya yatırım yapma planı olanlar özellikle son dönemde artan konut fiyatlarının ardında gözlerini metropol ilçelere çevirdi. Ankara'nın Çankaya ilçesi de konumundan kaynaklı olarak yatırımcının gözdesi olurken pek çok üst segment grupta da buraya yatırım yapmaya başladı. 

ÇANKAYA'YA YATIRIM YAPANLAR KÖŞEYİ DÖNDÜ

Ankara'nın en değerli ilçeleri arasında yer alan Çankaya, konumu itibariyle pek çok diplomat, siyasetçi, CEO için cazibe merkezi olurken ev ve arsaların fiyatları da rekor seviyelere yükseldi. 

Pek çok Büyükelçiliğin yer aldığı Çankaya ilçesi özellikle tarihimizde de ev sahipliği yaptığı bazı durumlar nedeniyle politik de bir öneme sahip olması ile biliniyor. Sosyal ve kültürel imkanlarıyla da Ankaralıların buluşma noktası olan Çankaya, pek çok ihtiyaca da aynı anda cevap veriyor. 

Ankaralıların gündeminde yer edinen Çankaya'da milyonluk yatırımlar yapılırken park, bahçe, AVM, sanat merkezleri ile vatandaşların uğrak noktası olmaya da devam ediyor. 

Haberakara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meslektaşları katledilen öğretmenlerden protesto! Derslere girmeyecekler

Meslektaşları katledilen öğretmenlerden protesto! Derslere girmeyecekler