O belediye son şansı açıkladı! Unutkanların vay haline bu eşyalar açık artırma usulüyle satışa çıkıyor

Ülkemizde toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaş bulunurken bu vatandaşlar da zaman zaman yaşadıkları dalgınlıklar nedeniyle eşyalarını toplu taşıma araçlarında unutabiliyorlar. Bu duruma el atan bir belediye ise sahiplerine ulaşılamayan o eşyaları açık artırma usulü ile satışa çıkaracağını duyurdu.

O belediye son şansı açıkladı! Unutkanların vay haline bu eşyalar açık artırma usulüyle satışa çıkıyor

Toplu taşıma araçları ülkemizde milyonlarca vatandaşın şehir içi ulaşımlarını sağlıyor. Şehir içi ulaşımlarda toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar da zaman zaman dalgınları nedeniyle eşyalarını bu araçlarda unutabiliyorlar.

Toplu taşıma araçları içerisinde unutulan eşyalara ulaşmanın pek çok yolu varken bu eşyalardan bazılarının da sahiplerine ulaşılamıyor. Toplu taşıma araçlarında unutulan ve belirli bir süre boyunca sahibine ulaşılamayan eşyalar ise belediyeler tarafından satışa çıkarılarak hem yeni sahiplerine ulaştırılıyor hem de belediyeye ek gelir sağlıyor. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediyesi de (ABB) kentte açık artırma usulü ile toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları satışa çıkaracağını duyurdu.

ABB'DEN AÇIK ARTIRMA DUYURUSU

ABB tarafından yapılan açıklama ile Belediye otobüsleri, ANKARAY ve metrolarda unutulan, ancak 1 yıldır sahiplenilmeyen eşyalar , EGO Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma yoluyla satışa sunulacak. ABB konuyla ilgili olarak ‘’EGO Genel Müdürlüğü; 2021/2022 yılları içerisinde yolcular tarafından EGO otobüsü, ANKARAY ve Metro'da unutulan ve sahipleri çıkmayan kayıp eşyaları, komisyon tarafından açık artırma usulü ile halka açık olarak satışa sunuyor.'' ifadelerine yer verirken açık artırmanın Atatürk Kapalı Spor Salonu (Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No: 4/13 - Altındağ) adresinde 25 Şubat saat 14.00'da yapılacağını duyurdu.

O belediye son şansı açıkladı! Unutkanların vay haline bu eşyalar açık artırma usulüyle satışa çıkıyor

Açık artırma usulü ile yapılacak olan satışların belediyeye ek gelir sağlaması hedeflenirken kayıp eşya bürosunun da 2021 ve 2022 yıllarında biriktirdiği eşyaları elden çıkarması amaçlanıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER