Ramazan kolisi bu sene çok cep yakacak! Koliler satışa çıktı fiyatlar 800 liraya dayandı

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber Ramazan kolilerinin satış fiyatları merak konusu oldu. Ramazan ayına özel olarak satışa sunulan Ramazan kolilerinin fiyatlarının bu sene 800 liraya kadar çıkması cep yakarken paket içerikleri de merak edildi.

Ramazan kolisi bu sene çok cep yakacak! Koliler satışa çıktı fiyatlar 800 liraya dayandı

2024 yılında Ramazan ayına erişiyor olmanın sevincini yaşayan İslam alemi bir yandan da piyasa araştırmasına başladı. Fiyat araştırmasına başlayan vatandaşlar son günlerde sıklıkla Ramazan kolisi fiyatlarını sorgularken bazı zincir marketler Ramazan kolilerini satışa çıkardı. Satışa çıkan Ramazan kolilerinin fiyatları içeriğine göre 300 liradan başlarken 800 liraya kadar ulaşıyor.

Zincir marketler tarafından Ramazan ayı öncesi raflarda yerini alan koliler, içerikleri ile de değişiklik gösterirken bakliyat ürünleri kolilerde büyük bir yer tutuyor. Bakliyat ürünlerinin dışında ayçiçek yağı, salça, un, tuz, şeker ve çay gibi ürünlerin yer aldığı Ramazan kolilerinde hazır çorba, içecek, peynir ve zeytin gibi ürünler de yer alıyor.

RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARI 800 LİRAYA ÇIKTI

Ramazan kolisi fiyatlarının 2024 yılı için zamlı fiyatı ile beraber 800 liraya kadar satılmaya başlaması ile beraber sosyal medya platformlarında vatandaşlar fiyatlardan yakındı. Çeşitli yardımlarda bulunmak üzere Ramazan kolisi alacak olan vatandaşlar, artan fiyatlar nedeniyle en uygun fiyat araştırmasına devam ederken internet üzerinden yapılan satışlarda da 300 TL, 500 TL ve 800 TL fiyatlarla ayrı ayrı paket satışları yapılmaya başlandı.

Ramazan kolisi bu sene çok cep yakacak! Koliler satışa çıktı fiyatlar 800 liraya dayandı

Söz konusu fiyatlara ise sektör temsilcileri herhangi bir indirim beklenmediğini belirtti. Çeşitli fiyat ve ürün seçenekleri ile satışa sunulan ürünleri market raflarında ve internet satış platformlarında inceleyebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER