Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Park Ankara adı ile hizmete sunduğu Hacıkadın Kent Ormanı, yaz sıcaklarından bunalan ve piknik yapmak isteyen Ankaralıları bekliyor.

Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli

Ankara, kent hayatındaki modern tarzı ve mimari alanındaki tarihi mirası kadar doğal güzellikleriyle de öne çıkıyor. Başkentin Keçiören ilçesinde bulunan ve Park Ankara adıyla hizmet veren Hacıkadın Kent Ormanı, 1 milyon 480 bin metrekarelik alanı ve piknik için elverişli atmosferiyle öne çıkıyor.

Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli

GEÇTİĞİMİZ YIL ABB TARAFINDAN YENİLENMİŞTİ

Keçiören’de bulunan Hacıkadın Kent Ormanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) “Yeşilin Başkenti” kapsamındaki restorasyon çalışmaları ile yenilenerek Park Ankara adını almıştı. Park Ankara olarak adlandırılan bu ferah ve geniş ormanlık alan, piknik için ideal alanlardan biri olmasının yanı sıra düğün salonları, barbekülü bungalovlar, çadır ve karavan kampı gibi imkanları da bünyesinde barındırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyon 480 bin metrekareye inşa ettiği ve Park Ankara adı ile hizmet veren Hacıkadın Kent Ormanı, havaların ısınmasıyla birlikte yaz sıcaklarından bunalan Ankaralıların ve piknik yapmak isteyenlerin yeni ve ideal rotalarından biri haline geldi.

Yaz sıcaklarından bunalan Ankaralılar bu ormana koşuyor! Piknik yapmak isteyenler not etmeli - Resim : 2

PİKNİK İÇİN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE YOLA KOYULMAK GEREKİYOR

Ziyaretçiler Hacıkadın Kent Ormanı’nda piknik yapmanın keyfini doyasıya çıkarmak için sabahın erken saatlerinde yola çıkıyorlar. Akşam vaktine kadar aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli bir vakit geçirmek ve piknik yapmak istiyorsanız Park Ankara adıyla hizmet veren Hacıkadın Kent Ormanı’nı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ama en önemlisi erken saatlerde yola koyulmanız gerekiyor çünkü piknik yapılacak alan ve çardaklar erkenden dolmaya başlıyor.

HACIKADIN KENT ORMANI’NA NASIL GİDİLİR?

Hacıkadın Kent Ormanı’na gitmek için M4 Keçiören Atatürk Kültür Merkezi metrosu hattında, Dutluk ve Şehitlik duraklarında inip sonrasında yürüyerek ulaşım sağlanabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER