ANASAYFA Ankara 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da Yalın konseri düzenlenecek!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da Yalın konseri düzenlenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyurdu. Konser programına ait detaylar da paylaşılırken şarkıcı Yalın'ın başkentlilerle bulaşacağı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da Yalın konseri düzenlenecek!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da Yalın konseri düzenlenecek! - Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 2023 yılında konser takvimine hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen konserlerin ardından yeni takvime yer verilirken 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir duyuru yapıldı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ANKARA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NA ÖZEL KONSER

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki etkinlik programına devam eden ABB, 30 Ağustos tarihine özel duyuru yaptı. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yalın'ın Ankaralılarla bir araya geleceği bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30'da şarkıcı Yalın'ın konser düzenleyeceği kaydedildi. Yalın konseri Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap'ta düzenlenecek. Alana ring seferi yapılacak. Ring Seferleri ise
Kızılay Zafer Çarşısı Hareketli: 16.00 - 20.30 saatlerinde olacak ve Dönüş: 21.30 - 24.00 saatlerinde olacak. ABB konserle ilgili olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu en çok Cumhuriyetin bAŞKentine yakışır. Değerli sanatçı Yalın'ın muhteşem sahne performansı eşliğinde, ATA Mirası Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan "Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı" Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.'' denildi.


Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den iki genç yeteneği transfer etti!

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'den iki genç yeteneği transfer etti!